Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zali sie czy to podryw?

Polecane posty

Gość gość

Kolega zali sie, ze nikogo nie ma, ze juz zostanie sam (watpie, bo jest atrakcyjny, mial kilka dziewczyn), pisze do mnie non stop, pomaga, wyczuwa i reaguje na moje potrzeby, czasami przyniesie mi niespodziewanie cos slodkiego itp.mowi ze jestem sliczna, ze juz znalazl idealna kandydatke (w domysle mnie), tylko ze on to mowi w zarcie, ja ostatnio powiedzialam ze mnie takie zarty nie smiesza to powiedzial ze to nie zart, ale jego chyba nie mozna powaznie traktowac wiec sama nie wiem o co mu chodzi, wprost nic nie mowi, co sadzicie ?

Gość gość
moze chory jest

Gość gość
haha czemu

Gość gość
nie on ma projekt tylko ty jestes za gruba do tych ramowych planów dlatego się z tobą drazni gdyż ma takom poczeebe ja uważam że na pewno wezmiecie ślup a on ci kupi wyspe albo jakiś kontynent np. kontener z azjii np. z e słonym paluszkami bo to dobry bizness a potem zrobicie wspolny zakupy na aalliiii ekspress ehehhe

Gość gość
hahah no fajnie ale powaznie pytam

Gość gość
Dałabym spokój, pitolenie na litość, nudzi mu się, jest samotny i tyle. Rzuci się na każdą, która mu poświęci 10 minut. Dopiero co skończyłam z takim żalącym się i też byłam podobno idealna. Nie skończyło się dobrze.

Gość gość
Karma powroci szmato powyzej.. :D

Gość gość
Skoro twierdzi,że to nie żart to zapytaj się go normalnie po co w takim razie to robi.

Gość Gośćnastówę
Czeka aż mu szparki popuscisz w niezobowiązującym seksie tak to by już dawno chciał na poważnie ale czeka aż się namyslisz jak nie to da sobie spokój i znajdzie inną co mu da

Gość gość
Pytając go jak ktoś poradził koleś albo wyjdzie z faktyczną inicjatywą,chociaż też uważam że dawno by to zrobił,albo utniesz głupie podchody,bo zacznie się motać ,a ty zamkniesz mu drogę do "niby żartów". Swoją drogą nie zrozumiem nigdy po co kobiety na to pozwalaja

Gość Ósmy cud świata
Podobasz mu się.

Gość gość
Ja znalam takiego bidulka dla ktorego wyzalanie sie to byl sposob na ...podryw. Powaznie.

Gość gość
@gość dziś Ja znalam takiego bidulka dla ktorego wyzalanie sie to byl sposob na ...podryw. Powaznie. vvv Każdy orze jak może.

Gość gość
hahahhaha

Gość gość
Zaleca się do ciebie, nie zgrywaj królewny z drewna.