Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 121

czy zakonnice sie zabawiają ze sobą w klasztorze ?

Polecane posty

Gość prawi 121

Co się tam dzieje , dlaczego nie wpuszczają bezdomnych ,ktorzy chcą sie przespać ? Mają coś do ukrycia ? Urządzają orgie ? Dlatego odgradzają sie od swiata zewnętrznego ?

Gość prawi 121
Dla mnie to podejrzane ,.,. Nigdy nie słyszałem o zakonnicach i udzielających noclegu bezdomnym ,.,. Dlatego podejrzewam , ze tam musi się coś dziać ..,

Gość gość
chciałbym być z nimi na noc , ciekawe czy by mnie zgwałciły. bardzo bym chciał oczywiście.

Gość gość
Raczej dowalają sobie nawzajem, poczytaj dzienniki różnych sławnych zakonnic Tereski z Lisieux albo Faustyny, W zakonach panuje prawo dżungli, bogatsze i zdrowsze wykańczają te które są niżej w hierarchii, doprowadzają je do śmierci z przepracowania i wycieńczenia, a wszystko na większą chwałę bożą. Taka religia.

Gość gość
Potem mogą tę zajechaną wynieść na ołtarze, mają swoją świętą i mogą jeszcze gorliwiej uprawiać hipokryzję oraz wymadląć nieszczęścia singielkom, żeby wstąpiły do klasztoru i były takimi samymi podłymi szujami jak stare zakonnice.

Gość gość
Co do seksu to nie wiem, ale słyszałam, że jeśli coś jest, to zazwyczaj z najbliższym zakonowi księdzem :classic_cool:

Gość gość
Zakonnice na ogół maj ostrą newrice na punkcie seksu, młode dzuewczyny ze szkół prowadzonych przez zakony, prawie mdleją na dźwięk słowa narzeczony, mąż, mężczyzna, wiem, bo poznałam ich kilka. Za to jak wyjdą, to odbijają sobie to całe zakonne okrucieństwo w formie wyuzdanego seksu. Taka niezawiniona reakcja na czarną pedagogikę zakonnic.