Emil52 0 Napisano Styczeń 16, 2018 Witam, Ostatnio zacząłem ćwiczyć ale niestety nie mogę się za bardzo "wyrzeźbić". Szukałem w internecie jakiś porad i znalazłem artykuł odnośnie Hormonu wzrostu: http://www.inhal.pl/hormon-wzrostu-somatotropina/ Co sądzicie? Ktoś używa i może polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2018 Metanabol potrafi zdziałać cuada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szszsz75 0 Napisano Styczeń 17, 2018 Leczę syna na niedorosłość hormonem wzrostu. Zastrzyki, które muszą być przechowywane w lodówce, przyjmuje prawie 3 lata ( codziennie). Proszę mi wierzyć nie ma zaniku tkanki tłuszczowej. Wprost przeciwnie. Musi uważać na cukier w diecie bo prawdziwy hormon powoduje wyrzuty insulinowe i trzeba być na zdrowej, rozsądnej diecie.Kuracja miesięczna to koszt ok 50 tyś.Na ulotce jest napisane, ze to sztuczny hormon bo naturalnego nie można na dzień dzisiejszy pozyskać. Nawet puste fiolki są oddawane by nie kwitł handel. Reasumując te tabletki za 140 zł nie mają nic wspólnego z hormonem wzrostu, nie wiadomo co tam jest napchane do środka. Nie ma metody na szybkie i bez wysiłkowe schudnięcie czy wyrobienie mięśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach