Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos mi puka w okno boje sie

Polecane posty

Pewnie dowiesz się za kilka dni. Ja, kilka lat temu, przez kilka nocy słyszałam stukanie i dziwiłam się kto o tej porze robi remont...w tym samym czasie poszukiwano bardzo bliską mi osobę, która zaginęła. Za kilka dni miałam telefon, że w prosektorium jest NN, nie miał przy sobie żadnych dokumentów....

Gość gość
Otwórz i zapytaj "kto tam?"

Gość gość
Dziadek Marozs

Gość gość
ale to piate pietro

Gość gość
TO BUKA

Gość gość
Zapytaj kto tam a tamten na pewno odpowie "hipopotam " wszyscy będą się radośnie śmiali a karuzela śmiechu nie będzie miała końca

Gość gość
N ie otwieraj ja w ten sposób wpuścił am ducha

Gość gość
nie straszcie mnie, teraz mi podloga w przedpokoju skrzeczy ( laminat )

Gość gość
Szykuj się na napad

Gość gość
musisz ugotować pomidorówkę i dać ją duchowi

Gość gość
A może to ciebie chce pukać a nie okno

Gość Pukają

Mam to samo, od około roku coś puka mi w okno. Najpierw w jedno, potem drugie. Zawsze w nocy, w pokoju, w którym śpię. Jedno puknięcie, cisza na dwie, trzy minuty, i potem znowu - puk. W szybę, nie w framugę, bo sam już to parę razy symulowałem. Sprawdzałem też, czy może okna się poluzowały, czy skrzydła ruchome, czy framugi. Nic z tych rzeczy. Dwa lata temu z hakiem umarła mi siostra, bliźniaczka, w ostatnim okresie nie byliśmy w zbyt dobrych relacjach, ale ja nie winię się za to. Podejrzewam, że to ona. Nie mam przy tym zjawisku jakichś lęków, strachów, paniki, nic z tych rzeczy. Jak pierwszy raz mi się to zaczęło, to od razu pomyślałem, że to siostra. Kiedyś, z pięć lat temu, miałem dziwne fazy, że w nocy, druga, trzecia, ciągnęło mnie na cmentarz, do dziadka. Mieszkałem u niego i babci przez całą szkołę średnią. Dziadek wtedy nie żył od około 8 lat. Trwało to z miesiąc, może dłużej. I potem jak ręką odjął, nie ciągnie mnie na cmentarz.Mam świadomość, że życie człowieka (jak i innej istoty żyjącej) nie kończy się po śmierci, tylko jakiś jej byt egzystuje dalej, i możliwe, że jest to na tyle energetycznie silne, by móc dawać żyjącym fizyczne tego przejawy. Nie jest mi przykro, nie boję się, nie wpadam w panikę, nie mam strachu. Po prostu to zjawisko jest, czasami nie, i nie ma na nie logiczno-fizycznego wytłumaczenia i uzasadnienia. 

Gość Gosc

twoi koledzy do zabawy siusiakami