Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSZYSTKIE BEZDZIETNE ŁĄCZYMY

Polecane posty

Gość gość

Się. Mamy super życie bez cyrku i rozwodu z powodu bachorow.Wypijmy za to! Za seks kiedy chcemy i gdzie chcemy.Za wyjazdy,imprezy,kluby,życie spontaniczne ,i spełnianie swoich marzeń i kariery ,bez łańcucha na szyi za które ciągnie bachor.Zdrówko!

Gość gość
Ja nie mam dzieci z powodów światopoglądowych, ale staram się nie mówić o nich bez szacunku per "bachory" oraz nie obrażać dzieciatych, co i Tobie polecam :)

Gość gość
Widać że masz wielki żal z tego powodu że nie masz męża i dzieci... żal mi cie

Gość gość
Kampai~!

Gość gość
A ja nie mam ani dzieci, a bym chciała, ani super Zycia i kariery.

Gość gość
"bachorów" pewnie z domu rodzinnego to wyniosłaś, nazywali was tak i teraz taka gorycz.

Gość gość
facet żonaty i z dziećmi niejeden raz pisał tu o 'bachorach' zamiast o dzieciach. Nawet pisał że jego siostra bedzie miala 'bchora' on jest chory

Gość gość
Powiem szczerze, dzieci to tylko udreka, nie chodzi o brak czasu wolnego, ale o to ze nie kochaja rodzicow tak jak oni ich, nie doceniaja staran,bywaja agresywne, humorzaste, maja swoje poglady na dobro i zlo, rania uczucia a ma sie obowiazek je kochac najbardziej na swiecie.zdarzaja sie prawda i wspaniale, dobre dzieci, dla takich warto ponosic wszelkie trudy i rezygnowac z przyjemnosci ale to jak wygrana na loterii, nigdy nie wiesz kto ci sie trafi, a wiecej tych niedobrych i trudnych

Gość gość
Powiem szczerze, dzieci to tylko udreka, nie chodzi o brak czasu wolnego, ale o to ze nie kochaja rodzicow tak jak oni ich, nie doceniaja staran,bywaja agresywne, humorzaste, maja swoje poglady na dobro i zlo, rania uczucia a ma sie obowiazek je kochac najbardziej na swiecie.zdarzaja sie prawda i wspaniale, dobre dzieci, dla takich warto ponosic wszelkie trudy i rezygnowac z przyjemnosci ale to jak wygrana na loterii, nigdy nie wiesz kto ci sie trafi, a wiecej tych niedobrych i trudnych