Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega od seksu napisal ze teskni.

Polecane posty

Gość gość

O co mu chodzi? Wam te tak pisza?

Gość gość
oczywiście pisza, że tesknia , wiec pewnie teskni

Gość gość
Piszą ,ale my seks uprawiamy z osobą ,którą kochamy i ta osoba nas też kocha a w miłości tęsknota to normalne zjawisko ,ty tego raczej nie nie zrozumiesz.

Gość gość
no ale czy takie rzeczy powinno sie pisac komus z kims sie tylko sypia? jestem zniesmaczona, nie wiem co on sobie mysli, ze ja serio na niego lece? poza tym raz sie ze mna spotkal i nie chcial seksu wcale tylko zebym zostala na noc spac. wtedy juz mi sie to wydawalo dziwne, a teraz to juz w ogole.

Gość gość
Zakochał sie prawdopodobnie

Gość gość
Ale ty glupia jestes autorko Teskni za seksem. Tez tak piszę kobietom. Mam ogolnie 4 kochanki. Kazda w innym miescie. Zadna o sobie nie wie.

Gość gość
Rozumiem, ale bardzo dlugo bylam sama, a mam spory temperament. Ile mozna tak wytrzymac? Dokladnie napisal: umieram z tesknoty Nie wiem czy to ma byc zart czy co?

Gość gość
dziś Dobra, a to spanie bez seksu? Wyjasnisz? Mi nie przeszkadza, jesli on z kims innym sypia, choc o tym nie rozamawialismy. Ja tez sie nie ograniczam.

Gość gość
Teskni do seksu bo zimnoa w chalupie nieopalone ma zimna wode to mu stanol taka fizjologua ze stoi w zimnej wodzie

Gość gość
Moze jest troche impotentem dlatego chcial sen bez spania

Gość gość
Aaaaaa czyli bedzie seks bez seksu i wytrysk bez orgazmu hmmm... to tak tylko czas na bieganie 123... golf start

Gość gość
dziś Nie jest. Nie bylo z tym problemu, bo seks w koncu byl, ale z mojej inicjatywy. On chcial ogladac filmy i spac.

Gość gość
Tęskni za seksem i urabia cię na słówka. Proste.

Gość gość
urabia na seks,a pozniej nie chce seksu?

Gość gość
Przeciez nie musi mnie urabiac, jak mam czas to zawsze jestem chetna. Wczesniej wymienialismy raczej pikantne wiadomosci, to lepiej dzialalo.

Gość gość
Zakochal sie

Gość gość
w sumie jak tak pomysle to ostatnio patrzyl na mnie takimi maslanymi oczami kiedy mnie odprowadzal do auta i objal reka w talii, a na nastepne spotkanie wyszedl po mnie przed mieszkanie. jezu i co ja mam teraz zrobic?

Gość gość
Jesteś naiwna. Kumpel od seksu to kumpel od seksu. Po co wchodzicie w takie relacje skoro nie umiecie nad emocjami panować?

Gość gość
Ja umiem. Powiedzialam mu na samym wstepie, ze nie jestem zainteresowana zwiazkiem. Nie dalam mu odczuc, ze chce czegos wiecej. Bywalam czula, w sensie, przytulalam sie, ale to chyba normalne kiedy sie uprawia seks??

Gość gość
Poza tym on mowil, ze wczesniej byl w takich relacjac i dla niego to nie problem.

Gość gość
To jest straszne co piszecie,traktujecie seks jak joging a potem dziwicie się ,że ktoś ma ludzkie uczucia .Wyreżyserowane przytulanie się ,seks dla seksu - automaty

Gość gość
Co sądzicie o telewizji podziemnej ,ja ją uwielbiam jest to obowiązkowe nauczanie moich dzieci aby mieli świadomość kto nimi rządzi bo szkoła ich uczy jak być jeleniem do płacenia danin . Wielki szacunek za odwagę ale się boję że może skończyć jak św. Pamięci Pan Leper po wypowiedzi w sejmie 25min ,które zabiły Lepera : 200lat autorowi telewizji podziemnej życzę i aby dostał sie z mLodymi uczciwymi ludzmi do sejmu jestem ZA