Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się a jestem z dzieckiem sama w domu

Polecane posty

Gość gość
Ja z dwa lata temu miałam tak ze poszłam na toaletę po ciemku bo było widno z pokoju i siedzę i patrze a tam w oknie głową -szyby mamy matowe myślałam że zejde na zawał .Pobiegła do salonu i mówię mężowi to mnie wysmial.Rano mąż pod oknem z toalety zauważył ślady po butach było to zima i był śnieg. Od tej pory posesji pilnuje owczarek zaciagamy rolety i mamy monitoring wokół domu

Gość gość
Znowu!! Co robić?

Gość gość
Ta jasne.. A do mnie puka duch Święty.

Gość gość
Ja p*****le. Kochanka meza przylazi. Proste.

Gość gość
Co sie dzialo do konca nocy? Bardzo ciekawa jestem.

Gość gość
Witajcie. Jestem bardzo rozczarowana, rozmawiałam z policja ale oni zupełnie olali problem i potraktowali mnie jak wariatkę. Stwierdzili ze przecież nic się nie stało wiec nie wiedza w czym problem. Dzisiaj dzwoniłam po wszystkich i pytałam czy to może oni byli ale wszyscy zaprzeczyli. Mąż rozmawiał z sąsiadem ale nikt nic nie wie, nic dziwnego to była prawie 12 w nocy. Strasznie się boje drzwi mamy z przodu masywne ale z tylu od podwórka mamy takie typowe balkonowe z szyba. Zostaje na noc sama z dzieckiem kiedy mąż ma nocny dyzur i nie mogę tak go ściągnąć z pracy w ciągu kilku minut gdyby coś się działo. Nie wiem co robić, poszłabym spać do kogoś ale rodzina mieszka bardzo daleko. Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Następnym razem dzwon na policje ze ktoś się wlamuje do domu.