Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj pierwszy raz bylam u wrozki i cos dziwnego zaczelo sie dziac.

Polecane posty

Gość gość

Odkad od niej wyszlam mialam uczucie ze nie jestem sama; jakby ktos stale przy mnie stal. Wieczorem ogladalam tv i skakalam po programach. Nagle o 22:44 zacial sie dekoder na kanale 33 a tytul filmu brzmial "grzesznica". Cala noc z kole snily mi sie robaki i wszystkie male dzieci z naszej rodziny. Brrrrrr, chyba to byl pierwszy i ostatni raz u wrozki :o

Gość gość
Idź do spowiedzi, wykonaj zadaną Ci pokutę. Pomódl się, poproś Boga o uwolnienie. Być może wróżka rzuciła na Ciebie urok..

Gość gość
To się może wydawać śmieszne, ale prawdopodobnie otworzyłaś się (nieświadomie) na "drugą stronę". Dlatego tak wiele osób, szczególnie związanych z kościołem katolickim ale nie tylko, przestrzega przed wizytami u wróżek, stawianiem tarota itp. Wróżki są różne, są specjalistki w swoim fachu i są partaczki - ty najwyraźniej trafiłaś na nieudolną wróżkę, która niestety nie potrafiła zapewnić ci dostatecznej ochrony i nie "pozamykała" cię po senasie :( Gdyby coś się dalej działo powinnaś szukać pomocy u osoby która może cię "oczyścić", może to być świecki egzorcysta, ksiądz egzorcysta, ewentualnie zaufana, sprawdzona osoba zajmująca się "odprowadzaniem". Polecam grupę na fb Życie po życiu, tam cię nikt nie wyśmieje a dostaniesz konkretne rady