Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny prezent od męża

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż kupił mi taki sam prezent jak swojej byłej. Dowiedziałam sie dopiero teraz przypadkiem. To torebka. Mam ja już od pół roku a teraz odechcialo mi się ja nosić.Co za tupet. Poczułam ze chce mnie dopasować do byłej. Co myślicie oddać mu ja i powiedzieć ze wiem ?

Gość gość
Nieee.Kup mu prezent jaki kiedys kupilas bylemu i po jakims czasie powiedz mu to ;)

Gość gość
Twój facet nie ma honoru. Ja swojemu mężowi nawet perfum takich jak używał były mie mam sumienia kupić!! Chociaż podobają mi się i mąż nie ma szans dowiedzieć sie czego używał były, nie robię tego czego sama bym nie chciała z drugiej strony. Ciekawe czy bieliznę, perfumy tez Ci kupuje takie jak była używa :/

Gość gość
Też się zastanawiam czy jeszcze coś kupuję takie same jak jej. Nie jestem w stanie oczywiście się tego dowiedzieć.Mam ochotę mu oddać ten prezent z odpowiednim komentarzem. Będzie tylko dociekanie skąd wiem i ze węsze że po jego przeszlosci. I to mnie powstrzymuje. Z drugiej strony tłumienie w sobie pretensji jeszcze gorsze.

Gość gość
Ja nie powiedziałabym mu, ale torbę odlozylabym w ciemny kat szafy. Perfum od niego także nie chciałabym. Ale nie widzę w tym jego zachowaniu niczego dobrego dla Ciebie autorko. Chore tak żyć i myśleć czy kupił perfumy jakie lubi była i wąchając Cię myśli o niej - tak nie da sie żyć. A Twojnfacet to idiota!

Gość gość
Aż przypomniałam sobie taką historię, kiedy byłam z facetem, który mi się podoba, w perfumerii i on polazł do działu z damskimi, zapytał o jeden konkretny sprzedawczynię... po czym psiknął sobie na tester i tak wdychał przez całą drogę powrotną. Okropne uczucie, jakbym w ogóle się nie liczyła... Potem kupił mi dokładnie te same perfumy na święta. Odechciało mi się już bliższych relacji z nim.

Gość gość
9:30 No raczej z kimś ten zapach mu sie kojarzył i skądś znał nazwe itd. Nie używałbym, a o nim miałabym odpowiednie zdanie. Dla mnie takie zachowania są chore. Na szczęście używam tak drogich perfum, ze żaden facet swojej nie kupi ( kupuje sobie sama i mam czysta głowę w tym temacie)

Gość gość
Wiesz, ja bardzo lubię kobiety w klasycznych sukienkach w kolorze ostrej czerwieni, podobają mi się tak ubrane, kręcą mnie , no tak mam i każdej ze swojej dziewczyn, która była dla mnie ważna takie kupowałem, nie dla tego, że chciałem je ze sobą porównywać, dopasowywać, tęskniłem za poprzednią, chociaż byłem już z inną, robiłem to ze względu na siebie, bo po prostu w takich kreacjach mi się podobały, a każda była piękna inaczej, łącznie z moją żoną. Ja na forum nie bywam, a piszę to na prośbę żony,stałej czytelniczki, która też kiedyś odkryła, że dostała ode mnie coś podobnego do prezentu, który dałem kiedyś poprzedniej dziewczynie , która znała. Nie przesadzaj. Może torebka jest zwyczajnie ładna i się facetowi podoba taki krój, kolor, daje ci to, co uważa, za ładne, tak przynajmniej było w moim przypadku.

Gość gość
Polki mają nasrane we łbach.

Gość gość
" Może torebka jest zwyczajnie ładna i się facetowi podoba taki krój, kolor, daje ci to, co uważa, za ładne, " X Jesli juz to obstawialabym pojscie na latwizne , ze akurat taka torebka podoba sie dziewczynom . Moze szukal , nie wiedzial jaka kupic i kupil taka jaka juz znal . Moze myslal , ze takie torebki po prostu sie podobaja .

w sumie dlaczego miałoby Ci się podobać koniecznie co innego niż jej? chyba jeden facet ma podobny typ kobiety, a nie że każda kolejna inna. przynajmniej nie tak skrajnie nie rozumiem tematu. a, że niby wcześniej miał NIEWŁAŚCIWY typ kobiet, dlatego Ty jesteś INNA nawróciłaś go na prawidłowy, bo to Ty jesteś idealna, a inne wybrakowane. fuj, jak mógł! kupować coś co kupił też tej wybrakowanej kobiecie:O nie docenia bogini! jakaś kara go czeka. chyba musi złożyć na ofiarę obiad i kolację sponsorowaną, żeby się jego bogini nażarła jak świnka, a foch minie:D

Gość gość
A skąd wiesz że byłej kupił taką samą?