Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO ILU RANDKACH ZAMOCZYLIŚCIE OGÓRA

Polecane posty

Gość gość

w słoiku ? czy jak po 3 randce laska nie chce dać dupska to znaczy że nie warto z nią dłużej chodzić bo to strata czasu ?

Gość gość
Jak takie masz priorytety, to tak, lepiej daj sobie spokój.

Gość gość
to nie tak że lece tylko na seks, niemniej jednak jest on dla mnie ważny

Gość gość
Mam 39lat i sporo moglbym tu podac o swoich przezyciach z dziewczynami a potem juz kobietami. Mialem zawsze ten sam schemat,nadmienie ze raczej naleze do przystojnych facetow i jakos nigdy nie mialem problemu z nawiazywaniem komunikacji. Zawsze ale to zawsze jesli na drugim spotkaniu nie dala sobie przynajmniej palca wsadzic pod majteczki to nigdy nie spotykalem sie ponownie. Dwa razy byl wyjatek bo panny sie zabujaly i nie dawaly spokoju,nowilem im wtedy wprost ze albo mi zrobi dobrze albo moze zapomniec o dalszych spotkaniach,-ani razu nie dostalem kosza:) z jedna to trzy lata bylem ale ta to byla torpeda,jechala mi tak czesto i tak gleboko ze nie raz zapominalem jak sie nazywam:). Spotkania natomiast z doroslymi juz kobietami wygladaly znacznie inaczej aczkolwiek na drugiej randce musiala isc ze mna przynajmniej w śline,inaczej tez zlewalem takie panie. Kiedys zrobilem sobie rachunek i wyszlo mi ze mialem łacznie okolo 30 kobiet. Co mi to dalo? A no zupelnie nic poza satysfakcją ze nie musialem sie trzepac nadmiernie w domowym zaciszu:) obecnie jestem juz 4ty rok z tą samą kobietą i tej nie wypuszcze z rąk za nic w swiecie,mam u niej full service,robi doslownie wszystko o co poprosze,zaskakuje mnie pozytywnie swoimi pomyslami lozkowymi bo do tej pory tyłek byl moim najwiekszym zboczeniem a teraz okazuje sie ze poznalem takie cuda ze glowa mala:) tak mi pasuje i to daje mi szczescie wewnetrzne. Rada- jesli czujesz ze masz do czynienia z przemadrzalą laską,a o opcji zblizenia mozesz zapomniec na najblizsze kilka tygodni nim laskawie rozlozy ci nogi to kopnij takie cos zaraz w doope i szukaj nastepnej albo szukaj w miedzyczasie. Jesli masz nature dominującą jako facet to szukaj takiej ktora da sie sobą kierowac. Nie szukaj w zadnym wypadku kobiety dominujacej bo bedziecie sie klucic non stop,no chyba ze masz nature uleglą to co innego,lecz jesli chcesz Ty wiesc prym i dowodzenie na tym statku to niestety ale kapitan moze byc tylko jeden. Pozdro i powodzenia

Gość gość
wow, ale sukces, w wieku prawi 4 lat udał ci sie mieć jeden związek nieco dłuzszy, ale tez oparty tylko na seksie....

Gość gość
prawie 40 miało być. Żenada chłopie zenada

Gość gość
Gosc 15:01 A co moze być bardziej zboczonego od tylka coooo?????

Gość gość
"tej nie wypuszcze z rąk za nic w swiecie,mam u niej full service" o fuj, biedna baba, robi za darmową panią do towarzystwa, a gdzie tu miłość nigdy nie chciałabym skończyć jako materac, to jest koszmar kobiety, być tylko ciałem

Gość gość
Gościu z 15:01 matko jedyna jak mi Ciebie żal... Jestem facetem prawie w tym samym wieku co Ty bo mam 43 lata ale aż trudno uwierzyć że istnieją tacy ludzie jak Ty

Gość gość
Po 40moj facet zamoczył , bo był nieśmiały :)

Gość gość
po trzech

Gość gość
16:32- „istnieją tacy ludzie jak ty” a co to czlowieku ma znaczyc? Czy p******** twoją kobiete co? Co cie Qrwa boli w tym ze komus jest w zyciu dobrze i pasuje to i MOJEJ KOBIECIE i mi? Ona lubi być podwładną a ja lubie byc na wyżynach.Zapewniam cie ze są gorsi pod wieloma wzgledami faceci niz ja.Ręki nie podniose,przepic pieniedzy nie przepije,nie cpam,nie zdradzam jej,nie szlajam sie z kumplami,nie patrze jak szpak w pi.zde w telewizor i nie trzese sie z butelką piwa w ręku gdy jest mecz w tv bo ten czas wole spędzic na wyjsciu na spacer czy na wspolnych zakupach w ktorych asystujemy sobie wzajemnie,lubimy swoje towarzystwo i rozmawiamy na luzie o wszystkim. Mojej kobiecie nie brakuje niczego tak samo jak i mi. Obydwoje ciezko charujemy choc co prawda we wlasnych interesach ale i tak tyramy jak woły. Cieszymy sie kazdą wolną chwilą a w weekendy czesto zdaza sie nam wyskoczyc raz w gory,raz nad morze,a gdy jest brzydko to teatr zaliczymy,na koncert wyskoczymy itd itd. Czyli monotonnia nie wkrada sie do nas anto za sprawą tylko mojego dzialania bo z poprzednim partnerem to ona byla tylko raz w kosciele na slubie jego wojka i raz w kinie na „wichrowych wzgorzach” reszta to pierdzenie w kanape na telewizorze i chlanie jak wieprz na maxa a i ręce potrafil d**ek na nią podniesc. Wiec zastanow sie perfekcyjny panie czy szata zdobi zawsze czlowieka ..

Gość Pener
Mocze po pierwszym poznaniu, bo na randki czasu mi brak :classic_cool:

Gość gość
22.41 co się tak chłopie podniecasz, przedstawiłeś sie w pierwszym wpisie jako prymitywny kmiot, który mysli tylko c****jem, a na jego wsadzaniu w dziury opiera związek, to co sie dziwisz. O tej swojej partnerce też napisałeś, że w sumie to z nią jesteś bo dobrze sie ja wali...szacunku, czy miłości to w tym opisie nie było. Opisałeś się jako wiecznie napalony koootas, to tak teraz o tobie myslą

Gość gość
Kilka razy byłem na randkach i zawsze kontakt zrywał się po pierwszym poznaniu. Ogóra nie zakiszę już nigdy.

Gość gość
Haha koleś od 30 to jakiś przegryw życiowy - jeśli to nie twa fantazja to proponuje się zbadać bo na pewno jakąś weneryczną koleżankę masz haha współczucie

Gość gość
Ja to mialem łatwo bo laska która mnie poderwała na półmetku chciała u mnie nocować po imprezie Jednak odmowilem bo wtedy miała chlopaka

Gość gość
Ja raz zamoczylem juz na pierwszej randce. Imponowalem lasce bo to miala 19 lat, a ja wowczas 33. Bylem jej pierwszym starszym facetem. Podjechalem po nia samochodem, zabralem do baru, postawilem drinka. Imponowalo jej to. Przy calowaniu, wlozylem jej reke w majtki, tak jakbym wlozyl reke do wody. Wzialem ja bez prezerwatywy, nie protestowala. Cale szczescie ze nie zalalem, bo malo brakowalo. Byla bardzo ciasna.

Gość gość
jakie wypociny zal

Gość gość
22:46 bo jestem wiecznie napalonym kootasem i co? Przeciez nie pcham go akurat w twoje usta,czyz nie?

Gość gość
Używaj życia, uprawiaj seks z kim tylko chcesz i ile chcesz przy okazji s*****c na wszelkie moralności, wyciskaj życie jak pomarańcze bo gdy nadejdą złe dni, to wszystko wspomnieniem ci będzie.