Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wprowadzić pozycję od tyłu w naszym łóżku ?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca współżyję z partnerem, jest to mój pierwszy partner, on twierdził, że miał wcześniej jakieś doświadczenie, ale sądzę,że mógł kłamać. Na początku mieliśmy problemy, ponieważ jego penis często wypadał z mojej pochwy lub też robił się miękki w trakcie jeszcze przed wytryskiem,myślałam że to kwestia tego,że nie jest bardzo dużych rozmiarów,ale w tym momencie problemy te prawie całkowicie ustały, natomiast dla mnie problemem jest to,że kochamy się ciągle w dwóch pozycjach- na jezdzca oraz na łyżeczkę, próbowaliśmy od tyłu jednak nie udało nam się, w pozycji misjonarskiej tez były problemy z włożeniem penisa, jednak za drugim razem się udało, ale partner już do niej nie wraca, nawet kiedy próbuję to on bierze mnie na górę lub zmienia pozycje na łyżeczkę, nie wiem czy te pozycję mogą sprawiać jakąś trudność ? Lub może penetracja nie jest tak dobra jak w tamtych pozycjach ? Obydwoje mamy 20 lat, nie chce w żaden sposób go urazić, szczególnie że wydaje mi się,że są to jego początki tak jak i moje. Bardzo chciałabym spróbować na jezdzca ale boje się ze po jednej nieudanej próbie on już nie chce a jesli znowu sie nie uda to tym bardziej się zniechęci do innych prób, nie chce rozmawiać i powiedzieć wprost chce na jezdzca , ale zrobić to jakos spontanicznie i naturalnie

Gość gość
Nakłamał to mu głupio i będzie brnął w to swoim i twoim kosztem. Przycum go w kuchni przy krzesełku i zmuś do szczerej rozmowy. Faceci to małe oburmuszone dzieci

Gość gość
Nie takie było moje pytanie , pytam jak wprowadzic pozycje od tyłu skoro wiem ze obydwoje stresujemy sie ze znowu nie wyjdzie

Gość gość
usiądż na nim okrakiem i powiedz żeby pobawił się palcem drugą dziurką . jak mu stanie to bierzesz szybko członka i chowasz do schowka.

Gość gość
rozmowa kur...de bemol. Musisz z nim pogadać, bo póki co chłop się blokuje psychicznie i mu faja spada. Odbloku go to bedzie cię w łóżku brał na kazde mozliwepozycje az do pozygu.

Gość gość
Ale my się już kochamy normalnie, nie mamy problemów , tylko że są 2-3 pozycję , a ja chciałabym spróbować na jezdca ale sama się trochę stresuję że będzie nie tak, więc chciałabym żeby to wyszło od niego, tak spontanicznie , ale nie wiem jak do tego doprowadzić . P Czy to w ogole jest trudna pozycja, albo słabo w niej odczuwa się przyjemnosc jesli nie ma sie dużego penisa ?

Gość gość
nie , jeśli ma widok na twoje pośladki . Faceci to wzrokowcy

Gość gość
Pozycja od tyłu jest najlepsza . lubię patrzeć wtedy jak druga dziurka uśmiecha się do mnie mmmm i bawię się nią. Też mi nieraz zmięknie i nie wiem dlaczego.

Gość gość
Drażniąc jego migdały pobudzasz je do szybszej produkcji plemników . Do czas aż zbiorniczek będzie pełny

Gość gość
Nadal mi nikt konkretnie nie odpowiedział