Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tutaj jakis mezczyzna MELANCHOLIK?

Polecane posty

Gość gość

Mam kilka pytan do melancholika, prosze sie zglaszac:) (ale to brzmi ,jak przesluchanie :D )

Gość gość
ja jestem nostalgiczny

Gość gość
ja jestem alkoholik to prawie to samo jest

Gość gość
ja jestem melancholikiem introwertykiem

Gość gość
A ja jestem melancholijnym ekstrawertykiem.

Gość gość
Melancholik, flegmatyk może być?

Gość gość
Fajnie, ze jestes :) Spotykam sie z melancholikiem ,jest to 1 chlopak w tym typie, wczesniej bylam z rozrywkowymi, smialymi chlopakami. Zupelnie nie wiem jak do niego dotrzec. On mnie czesto obwinia o bzdury, robi fochy nie wiem a co a gdy pytam w ogole nie odpowiada, zmienia temat, boli mnie to ,poza tym czesto narzeka, to swiat jest zly nie on, na krytyke strasznie wrazliwy i msciwy. Chcialabym zmienic jego spojrzenie na swiat ale nie wiem jak to zrobic, z czego wynika takie zachowanie, jak go podejsc? I zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz :D on czesto robi aluzje do seksu, niby chce sie przytulac, a potem okazuje sie co innego, zaczyna mnie miziac i chyba ma nadzieje na cos wiecej/nie wiem bo splawiam go,dla mnie to za szybko/.Nie nalega, jest delikatny ale zastanawia mnie to,moze to jakis mieszany typ, bo melancholicy to tacy powazni, wydawalo mi sie ze do seksu sa ostatni; moze on tylko kokietuje a wcale nie chce?

Gość gość
Nie wiem, jestem mieszaniną melancholika i flegmatyka. Wg mnie każdy zdrowy facet będzie chciał seksu bo to naturalne jest :-)

Gość gość
"gość dziś ja jestem alkoholik to prawie to samo jest" X :D

Gość gość
Nie ma czystych typów osobowości. Są mieszane, jeden typ góruje nad drugim. Sam jestem melancholikiem z mniejszą domieszka flegmatyka. Melancholik to trudny człowiek, często widzi świat takim jakim jest. Skryty, bywa zakompleksiony, mocno wrażliwy, na krytykę, i ogólnie w każdym obszarze. Ma bogatą wyobraźnię, łatwo go zranić i trudno mu się otworzyć przed ludźmi. Zazwyczaj potrzebuje czasu, poczucia swobody, aby się otworzyć, zaufać.

Gość gość
No to podobnie jak ja melancholik z lekką flegmą :-)