Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajniak1324

Co kupić dziewczynie bez okazji?

Polecane posty

Gość tajniak1324

Hej, szukam pomysłu na prezent dla dziewczyny bez okazji, co mógłbym jej kupić tak bez okazji ma 17 lat? Pozdrawiam

Gość gość
płyn do płukania ust

Gość gość
To zalezy co lubi. Moja miała akcje ze sie wstydzila ze nie ma prawka a starszych nie było stac chwilowo na taki wydatek i miała zrobic prawko po szkole. Wiec zeby kolezanki daly jej spokoj to kupilem jej takie kolekcjonerskie z dokumencikcompl i sie cieszyła jak głupia. Może też znajdz coś takiego, co jej potrzebne? Dziewczyny czasem maja dziwne akcje...

Gość karolcia23lubelskie
hej. Dla dziewczyny kupno preentu jest mało kłopotliwe bo nawet najmniejszy gest bardzo cieszy. Ja np bardzo ucieszyłabym się z bukietu kwiatów, wspólne wyjście do kina, a może twoja dziewczyna ma jakieś hobby to też warto w tym kierunku pomyśleć. Ale ja stawiam na bukiet kwitów albo kubek z waszym wspólnym zdjęciem ( zawsze będzie o Was pamiętać ) :-)

Każda kobieta kocha biżuterię, więc może coś z błyskotek? mam fajną stronkę Jubilea.pl na której ostatnio zamawiałam śliczne kolczyki z perłą bardzo dziewczęce. Myślę, że na pewno coś wybierzesz. Powodzenia! :)

Gość Elizya
Jeśli chodzi o biżuterię to dobrym rozwiązaniem może być również kurs w tym kierunku. Na stronie https://wytwornia.antidotum.pl/kurs-jubilerski/ można poczytać więcej o takim kursie. Moim zdaniem warto, bo może się na nim sporo nauczyć, więc dziewczyna byłaby zadowolona.

Gość alicja

może "na bogato" zegarek? 😄 jordan kerr ma przesliczne a w dobrych cenach, ja byłabym przeszczesliwa jakby chłopak zrobiłby mi taki prezent