Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ciebie kobieto!!!

Polecane posty

Gość gość

Przestań się podszywac podemnie i dodawać komentarze, bo to żałosne, widać że taka jesteś, żegnam Cię na zawsze a jak masz tyle odwagi to napisz na prive znasz mnie raczej (czy ktoś inny ktoo dodaje) skończyłam tu dodawać jakiekolwiek swoje wypowiedzi. I dla twojej wiadomości juz nie potrzebuje forum. Podniosłam się. Żegnam. Wiecej mnie tu nie będzie, co dodasz to podrobione od ciebie. Mieszaj w swoim życiu.

Gość gość
do kogo to i o co kaman ?

Gość gość
Facet sie pod kobiete podszywa i miesza jej w życiu. Chory...

Gość gość
Radze zaprzestania tego precedensu chyba że chcesz mieć problemy. Żegnam.

Gość gość
precedensu?:) raczej procederu :)

Gość gość
Weź słownik to ci pomoże, proponuje encyklopedie, do tego jeszcze internet, kodeks karny i poczytaj...może zmadrzejesz ale jak ktoś ma nudne życie i ma problemy ze sobą to nawet takie urozmaicenie wiedzy nie pomoże. Na dwor lepic bałwana podobnego do siebie i wiem jestes facetem albo podróbka skoro nie masz swojego życia. Kobieta też w tle jakaś byla. Nie mam czasu na p*****lety.

Gość Martyna098
Zapomniałam się podpisać to ja Martyna - autorka

Gość gość
A na czym polega posiadanie zycia :D ojojoj jak wrzucila strasznie komus ze nie ma zycia hihi, pewnie ma na mysli uzeranie sie z mezusiem i osranymi bachorami :D nonono to szczyt atrakcyjnosci zyciowej, pranie osranych gaci i szykowanie zarcia :D a w wiekszosci przypadkow znoszenie alkoholika

Gość gość
Nie żadna Martyna to pisala ale jak ktos w twoim przypadku robi podobnie, mozesz dołączyć sie do zacnego grona i pozdrowić kogo chcesz.

Gość gość
Jeżeli dla ciebie tak wygląda normalne życie i uzywasz takich epitetów to z głową cos masz. Nie mam ochoty na dalszą dyskusje. Co miałam napisać, napisałam. Pozdrawiam XYZ Wiesz kim jestem.