Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jako facet nie moge zrozumiec w innych facetach 2 rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Jak moze podniecac go inny facet albo jak moze gruba baba go podniecac? To obrzydliwe.

Gość gość
A ja jako facet nie moge zrozumiec jak moze innych facetow podniecac baba, a nie inny facet. To obrzydliwe.

Gość gość
A ja jako kobieta trzymam się z dala od facetów, bo wiem że mają zryte mózgi i nie potrafią dostrzec w życiu żadnych wyższych wartości ani nie mają żadnych duchowych przeżyć. Myślą tylko o jednym, a nawet jeśli mają jakąś pasję czy normalne zainteresowanie to i tak mogą się nim dzielić tylko z kumplami płci męskiej, bo na kobiety patrzą zawsze w kategorii ładna=obiekt pożądania/brzydka=nie warto z nią gadać.

Gość gość
gość dziś Musisz nie mieć "tego czegoś" że jesteś starą panną i żaden dotąd Cie nie chce na żonę i matkę. Nie jesteś lepsza od wszystkich innych na forum przegrywie :D

Gość gość
Typowe myślenie samców... bo na nic innego w życiu nie czekam tylko na to że jakiś będzie mnie chciał na kurę domową i maszynę do rodzenia dzieci. Wiem, że są kobiety które tak myślą i nic mi do tego, ale nigdy do nich nie należałam z czego się cieszę. A to że ktoś mnie chciał nie znaczy że ja go chciałam. Widziałam, że nic z tego wartościowego nie będzie.

Gość gość
gość 19:19 Jpd. Znowu ten od "starej panny" Piz/da którego żadna nie chce i z zemsty po wszystkich pewnych siebie kobietach jeździ na kobiecym forum. Co za żałosny przegryw.

Gość gość
Hehe kto powiedzial ze kure domową czy maszyne do rodzenia, kobieto :) Wystarczy dwoje, bo czasy nie te ;) no i w chalupie taki na pewno by Ci nie pozwolil siedziec, zeby on sam zapiertalal na to.. ;) ale widze nie wiesz nawet o czym pisze. Skoro wolisz zostać starą panną to Twój wybór ;-)

Gość gość
Oczywiście, ze wolę (i co ciekawe tak chciałam od dziecka), określenie stara panna już takie przestarzałe. Ja nie szukam męża czy faceta. Mogłabym co najwyżej szukać kumpla do wspólnych podróży czy wypadów do kina, ale nie szukam, bo wiem jak myślą faceci i wiem że nie warto im ufać. Swoją drogą i tak najlepiej czuję się w swoim własnym towarzystwie... ale bratnią duszą bym nie pogardziła.

Gość gość
gość dziś No właśnie ona ma wybór a ty idź podbijaj do facetów bo żadnej kobiety mieć nie będziesz.

Gość gość
ja miałam i mam adoratorów, ale Nie interesuje mnie żaden