Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wolny związek

Polecane posty

Gość gość

Niech mi ktoś pomoże...Spotykam się z chłopakiem dla seksu już od dłuższego czasu..nie chciałam się wiązać bo jestem po ciężkim związku ale brakowało mi seksu więc weszłam w taki układ. Na początku zaczął się mnie pytać czy chciałabym coś więcej stanowczo odpowiadała,że nie..a nawet raz nie zapytałam o jego zdanie. I ogólnie to wszystko było okej,mieliśmy kontakt zawsze jakiś,nie codziennie i nie pisaliśmy całymi dniami,Ale zawsze jakiś tam kontakt był ,i on był wobec mnie okej,miły itd. A teraz po ostatnim razem wgl nie poznaje to,po seksie milczał ja się pierwsza odezwałam po dwóch dniach a pisać nie pisaliśmy długo bo mi nie odpisał. Dzisiaj dopiero odpowiedział mi na jedno zdjęcie ja mu odpisałam i on już cisza...To żeby nawiązać jakoś kontakt napisałam kiedy się widzimy:) a on zmienił temat. Zapytałam czemu on taki obojętny i jak nie chce to nie. Napisał że jest zmęczony i cały czas pracuje. Już mu na to nie odpisalam. Naprawdę go nie rozumiem,bo wszystko było dobrze ,do ostatniego razu. Nie wiem już co mam robić i o tym myśleć ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować