Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość sympatyk

Mam pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość sympatyk

Załóżmy że za miesiąc nieuchronny koniec świata. Asteroida z kosmosu kończy wszystko. Cześć z nas oddała by się niekontrolowanym rządom. Kogo przeleciałybyście dziewczyny z kafe? Proszę o szczere odpowiedzi mogą być z gościa.:)

Gość Cooliberek
Szczerze : ja nikogo z tej ferajny

Gość gość
Autora.

Gość gość
Ja nikogo. Prawdziwy facet nie siedzi na kafeterii.

Gość gość
Pierwsza pozycja wyszukiwania "kafeteria"w google : Forum dla Kobiet - Kafeteria.pl

Gość gość
My tu jesteśmy, bo tu są babeczki. Jak chcę o autach to idę gdzie indziej. Myślisz że nie potrafię pieścić i dymać jak samiec alfa? Nie znam się na tych wszystkich męskich sprawach? To który kręci was. Przyznawajcie z gościa jak głupio z nicka. :)

Gość gość
Nie wiem jak one ale ja przeleciałbym Coliberka ze trzy razy od razu. Eh.

Gość gość
gość dziś To napisz jak to robisz. Może mnie przekonasz i się na Ciebie zdecyduję samcu Alfa :)

Gość gość
Sama chciałaś :) 1. Spotkanie. Czule, otwieram drzwi auta i pożeram wzrokiem. Wsiadasz . Jedziemy na jedzonko do restauracji. Po drodze pierwsze niecierpliwe pieszczoty ... 2. Restauracja. Rozmawamy, co chwila zachwycam się Tobą, mówię Ci to. Rzecz jasna płacę :):D 3.Twoja sypialnia? Rzucam się zachłannie na Ciebie. Penis stoi od dawna. Głowa znika pod sukienkę. Przegryzasz wargi z rozkoszy. Podniecona nie zauważasz że bez pytania wsadzam Ci w usta. Ssiesz zapamiętale. 1pozycja 2pozycja 3pozycja Twój krzyk z rozkoszy 4 pozycja Finał gdzie chcesz? :)

Gość gość
1. Nie pocałowałeś mnie. Czyli traktujesz mnie jak dziwkę. Dawaj 200zł. 2. Za dużo zmian pozycji. Jak już trafisz na mój punkt G (co nie jest proste) to szanuj to, że go znalazłeś a nie się wiercisz. 4 pozycje są dla par, które dobrze się znają i nie muszą już szukać. 3. To ja decyduję kiedy chcę zrobić loda. Poza tym jak już mnie rozgrzejesz języczkiem to marzę tylko o tym żebyś wszedł do środka, a nie robił przerwę. Przecież następnym razem może być odwrotnie. Czyli za jakieś 10 minut. (Jak oczywiście podołasz). 4. Finał w środku oczywiście. Bo przecież jeszcze nie uciekasz. Nie? To posiedź trochę w środku niech czuję jak maleje. A może za chwilę się dźwignie...?

Gość gość
Sam się nie dźwignię. Musisz się postarać

Gość gość
:D Pocałunek był. Patrz. Przywitałem się czule. ;) Kto mówi, że przestałem lizać ci szparkę. Liżąc wydobywam swoje narzędzie zbrodni. I nie przestawając podsuwam Ci i wkładam w otworzone z pożądania usta. 1 pozycja klasyczna 2 pozycja podobnie zadzieram twe nożki do góry i całując je nie przestaję mocno dobijać głęboko 3. Na boku od tyłu ..1 orgazm krzyk 4. Musi być od tyłu na pupci rytmiczne klapsy i mocne pchnięcia 2 orgazm i wierzganie nogami :) Sperma do środka? ! Do środka buzi. ;) Tam niech opada. :)

Gość gość sympatyk
To jak nadaję się ;)

Gość gość
Mieliśmy podglądacza 12:57 :D Reflektujesz? Kreci Cię ? Bo nie wiem. :)

Gość gość sympatyk
Piszesz z gość sympatyk jakby co.

Gość gość sympatyk
Cycki wymasowane wycałowane a podczas seksu ciągnięte za sutki. Żeby nie było. :)

Gość gość
No ewentualnie może być. Podoba mi się, że nie muszę być do góry. Uwielbiam ciężar ciała faceta na sobie. Jeszcze jak mi trzyma mocno ręce nad głową to już jest kosmos. Wtedy wariuje. Ten lodzik coś mi nie gra. Chce żebyś nie opuszczał mojej dziurki. Mam straszną ochotę na ostry seks. Poza tym sypialnia odpada bo to sypialnia małżeńska, ale jakbyś mnie tak zabrał gdzieś w jakieś ustronne miejsce i mocno przycisnął do ściany. Czasami dobry jest romantyczny seks, ale czasami to mam ochotę na ostry, głęboki i władczy seks. Nie puszczaj moich rąk , bądź moim samcem alfa.

Gość gość sympatyk
Lubię jedną ręką zniewolić obie ręce nad głową, a drugą baraszkować po całym twoim ciele. Penis w pochwie, cało do ciała, jesteś bezbronna i zdana na moje tempo pchnięć, pocałunki dozuję, chwytasz każdy łapczywie. Smakuję Twoje usta i chłonę Twój widok. Podniecający spektakl. Czuję twoją narastającą mokrość. Przesuwanie w Tobie to już żaden problem. Śliskość. Twój zakątek stał się podatny, uległy. Co chwila dostajesz mocne dobijające pchnięcie. Przeszywa Cię rozkosz. Rozlewa się od podbrzusza po ciele...

Gość gość
Teraz zaczyna mi się robić mokro. Mów dalej...

Gość gość sympatyk
No nie na temat. Ponawiam pytanie. Kto z piszących obecnie lub dawniej byłby godzien. :)

Gość gość
gość sympatyk

Gość gość sympatyk
Dobra...Chwytam sutek. Ujmuję w dwa palce. Delikatnie ciągnę jakbym chciał go zabrać tylko dla siebie. Delikatny ból miesza się z podnieceniem. Z twego wnętrza wydobywa się hałas. Rozkosznie chlupocze w rytm uderzeń bioder. Mocne pchnięcie do końca wydobywa głośny plask zderzonych ciał. Wijesz się pode mną...

Gość gość
gość dziś nic nie napiszesz?:)

Gość gość
Gdyby koniec świata byl by potwierdzony, to wolał bym przeczytać ostatnią książkę niż kochać się z kimś bez uczucia :)) samiec alfa to zwierzę a nie facet. Facet dba, kocha i szanuję. Dobry facet potarfi gotować, przeczytać książkę i nie piję :)

Gość gość sympatyk
Przyjdz jutro spieszę się

Gość gość
Postaram się.

Gość gość
gość dziś Mój mąż mi gotuje (ja nie zbliżam się do kuchni), pije piwko, ale tylko ze mną. No książek nie czyta. Ja zresztą tez nie. Czyli nadaje się, ale w łóżku lubię jak czasami jest samcem Alfa.

Gość gość sympatyk
Ugotować mówisz? Asteroida za parę dni zmiecie Ziemię z kosmosu, a ty będziesz siedział spokojnie i czytał książkę. :D To się nazywa siła spokoju. Nie dla mnie. Myślę, że o orgię było by wówczas łatwo nawet publicznie.

Gość gość
zdechło? nie ma tu żadnych pożądanych?

Gość gość
Po co narażać pożądanych na hejt?