Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś dodał ogłoszenie z moim numerem telefonu

Polecane posty

Gość gość

Ogłoszenie, że szukam kochanka, dodatkowo moje zdjęcie. Od dwóch dni, cały czas dostaję smsy i dzwonią do mnie telefony. Najgorsze, że chyba wiem kto to zrobił, nawet jestem tego pewna. Mam problem z byłym kochankiem, mój mąż się o nas dowiedział, ale to było prawie rok temu, musiałam się wytłumaczyć mężowi i trochę nagadałam na kochanka i on się na mnie mści. Wiem, że to ogłoszenie jest pewnie dodane przez niego. Mam problemy w domu, bo mąż jest na to zły. Dzwonił do tego chłopaka, ale on się wyparł i nie chce się przyznać. Nie wiem co zrobić, powinnam to zgłosić? Znajdą sprawcę? I czy mu coś za to zrobią...? Mam go dość, gowniarz, żałuję, że weszłam z nim w układ, teraz mam problemy. Proszę doradźcie coś... bo oszaleje od tych smsow i telefonów!

Gość gość
Jak dodał z jakichś TORów, bramek czy z kafejki to nie dojdą kto to zrobił, a ty masz nauczkę za swoją wiarołomność.

Gość gość
Zmień nr telefonu

Gość gość
Nie mogę zmienić, ponieważ mam ten nr wiele lat, dodatkowo prowadzę działalność i wszyscy klienci mają ten nr. Nie ma opcji na zmianę. Jeśli zglosze to na policje to jest szansa ze dojdą kto to?

Gość gość
zesrala sie bida i placze :D dobrze ci tak :D

Gość gość
Podaj link do tego ogłoszenia