Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne po 10 latach małżeństwa ?

Polecane posty

Gość gość
11:15 super u nas to ja dbam o wygląd a mój facet się z lekka zapuścił. Mam nadzieję nadzieje ze dojrzeje do tego aby coś z sobą zrobić. Ja do niczego nie namawiam.

Gość gość
Nie wiem czy uda mi się to dobrze ubrać w słowa ale chodzi o to, żeby nie być zbyt dobrym takim aż nudnym Może twoja żona bardziej by cię chciała gdybyś był trochę bardziej niedostępny, gdyby to, że jest dla ciebie naj nie było takie pewne, gdyby musiała czymś zasłużyć na twoje zainteresowanie.

Gość gość
Ja taka taktykę jak powyżej zaczęłam stosować wobec swojego męża. Jest zbyt pewien mnie i dlatego się nie stara. Ja za to zdrowo jem ćwiczę i robię się coraz bardziej sexi. A on patrzy na to z boku i widzę więcej czułości z jego strony.

Gość gość
Jakieś gierki to są dobre w przedszkolu.

Gość gość
W miłości wszystkie chwyty dozwolone

Gość gość
Trzeba sobie urozmaicać życie bo potem jest nudno w każdej strefie. Nie można podawać siebie na tacy. Wtedy obydwie strony zabiegają o siebie i jest fajnie. To co mamy łatwo dostępne po prostu mam powszechnieje i nie ma dreszczyk zdobywania i tyle.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysli, co czuje, z jakiego powodu unika seksu i co możesz z tym zrobić, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość maczu piczu
Autorko, moze sie myle ale mam caly czas nie-odparte wrazenie, ze nie napisalas wszystkiego. Dlaczego?

Gość gość
A iluż to jest przecie kryptogejów, wypierających ten fakt.

Gość gość
gość wczoraj seks jak powietrze? dla kuvry może i tak pechowiec.gif xxxx dokladnie :D co za bzdury z tym powietrzem...

Gość gość
14:00 Jeżeli chcesz wiedieć coś więcej to pytaj.

Gość gość
14:00 Moze twoj maz ma znajomosci internetowe z kobietami i ty poszlas w odstawke. Pisalas ze spedza duzo czasu przy kompie. I na pewno juz dawno cos ci nie pasi a on mowi, ze pracuje albo gra przy kompie. Skad to wiem? Bo jego zachowanie jest bardzo typowe. Tak wlasnie na ogol zachowuja sie faceci, ktorzy maja glowe zajeta kims innym (czesto ze swiata netowego).

Gość gość
Trzeba było dawać mu analnie to by się Tobą nie znudził.

Gość gość
Czy to jest normalne? - jeżeli do tej pory było inaczej to nie jest to normalne. Nie słuchaj gościa z 18.01 z 14:46, który opowiada że po tym czasie nikt seksu tak często nie uprawia. Ja jestem w związku ponad prawie 25 lat (w tym w malzenstwie ponad 17 lat) i z mężem uprawiamy seks częściej niż to co Ty piszesz (od 4 do 6 razy w tygodniu, a na wakacjach codziennie a czasami 2x dziennie). Generalnie powinnaś z mężem porozmawiać dlaczego tak się dzieje, bo jak nie znajdziesz przyczyny to ciężko coś radzić.

Gość gość
10,29 No to niezle dajecie czadu :-P Ale to statystycznie nie jest takie czeste po tylu latach bycia razem. Acz sie zdarza jak sama piszesz. Tyle, ze to nie implikuje, ze u autorki powinno byc tak samo. Czaisz?

Gość gość
10:53 Czaje, ale jeżeli nagle coś się zmienia to jest tego przyczyna. Czaisz?

Gość gość
średnia sytuacja ;/