Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci karmione mm beda w przyszlosci chorowite i do niczego..taki jest fakt

Polecane posty

Gość gość

tylko kp gwarantuje ze dziecko bedzie zdrowe i bedzie dobrze sie rozwijalo.

Gość gość
Nie zesraj sie

Gość gość
Popieram. Nic dobrego nie wyrośnie z bachora karmionego sztucznym syfem. Nie dość, że chorowite, intelektualnie mocno opóźnione, to jeszcze gwarantowana skłonność do psychopatii.

Gość gość
hahaha syfy i bachory to wy ! jedne wielkie g****o !!!!!

Gość gość
Pieprzysz farmazony,choć jestem matką która karmi piersią młodsze dzicko , i karmiła Starszą do 2,5roku ,kp jak i mm nie ma wpływu na późniejsze życie,

Gość gość
tobie autorko nie pomogło, jak się głupia urodziłaś tak pewnie głupia umrzesz

Gość gość
Aha. Ja bylam karmiona mm, zyje, urodzilam, pracuje itd. Przepowiednia sie nie sprawdzila.

Gość gość
Takie są fakty!! Dzieci po mm są gorsze. Moim zdaniem w przedszkolach powinien być podział kp i mm. Aby dzieci kp nie uwsteczniały się przy mm.

Gość gość
"beda w przyszlosci chorowite" nie ma badań potwierdzających Twoją teorię, poza tym medycyna idzie do przodu, coraz więcej chorób dołącza do grona uleczalnych (albo przynajmniej "zaleczalnych", wiem głupie słowo); "i do niczego" I tak większość dzieci, obojętnie czym karmione, wyrośnie na przeciętnych ludzi. Tylko garstka zostanie wybitnymi naukowcami czy artystami. Kiedyś karmiło się głównie kp bo mm zwyczajnie nie było i jakoś nie widać tych geniuszy i cudów natury na ulicach, raczej rozkład społeczeństwa to więcej prymitywów w stosunku do jednostek o iq chociaż o kilka pkt wyżej od przeciętnego :D Aaaa i jak czytam takie jęczenie kobiet, jak to one kp bo dla dzieciątka wszystko co najlepsze, od razu mam ochotę spytać dlaczego w takim razie jednocześnie parzycie tyłki niemowlaków w plastikowych pampersach zamiast używać wielorazowych pieluch z naturalnych materiałów? Bo wygodnie, co? :D A dobro dziecka to gdzie? :D

Gość gość
18.04 jestem za o ile założą też oddział zamknięty dla takich nierokujących poprawy przygłupów jak ty

Gość gość
gość dziś Takie są fakty!! Dzieci po mm są gorsze. Moim zdaniem w przedszkolach powinien być podział kp i mm. Aby dzieci kp nie uwsteczniały się przy mm. x Ja proponuję podział na dzieci mądrych rodziców i głupich rodziców. Najpierw testy iq, potem dobieranie do grupy :D

Gość gość
Gość 17:43 Przestań perfidnie kłamać. Twoje dzieci mleka z piersi nawet na oczy nie widziały. Inaczej byś takich bzdur nie pisala idiotko.

Gość gość
18.06 co najlepsze to ten matoł autorka nie wie, ze kiedyś bogatszym dzieci karmiła mamka, bo nie było przyjęte żeby kobieta zamożniejsza robiła takie rzeczy,mamka karmiła też dzieci kobiet które straciły pokarm, albo matek które umarły przy porodzie lub nie mogły długo dojść do siebie- a to było częste jeszcze do II wojny swiatowej, a biedniejsi dawali dzieciom kozie mleku- niedozywione matki z biedniejszych kręgów społecznych, a te były bardzo liczne nie miały i tak wartościowego pokarmu. Być może autorka jest potomkiem takiej niedozywionej pańszczyźnianej chłopki, która podratowała dzieciaki kozim mlekiem i stąd te genetyczne defekty

Gość gość
no popatrzcie a autorka mimo kp jaka chorowita...pomijajac to ze to prowokacja, by wywołać kolejna burze.

Gość gość
Karmiłam starsza 2.5 roku a mam dziecko alergiczne.młodszą karmię ponad 3miesiące, nie wiem jaka będzie. Moja siostra wykarmila mm 2dzieci .Dzieci ma bardzo inteligentne , starsze jest na studiach ciężkich i Bardzo dobrze sobie radzi, młodsze same czerwone paski.a moja córka jest przeciętna.a tyle czasu na ja karmiłam,więc nie pisz mi ze moje dzieci mleka matki nie widziały .

Gość gość
Ja też jestem za podziałem dzieci w przedszkolach bo coraz więcej kobiet kp to debilki które wraz z łożyskiem wydaliły również mózg, co za tym idzie ich dzieci mając takie wzorce też nie będą ani mądre ani dobrze wychowane :) więc jest to dobry pomysł!

Gość gość
Bzdura? Moje dziecko było karmione piersią tylko półtora miesiąca, praktycznie nie chorowało, a ma już 8 lat. Przeziębienia trwały tylko 1-3 dni. W tym sezonie była chora jeden dzień w październiku i jeden wieczór w grudniu. Wystarczy witamina C i zdrowieje.

Gość gość
Fanatyzm karmienia piersia! Sfrustrowane i niewyspane matki pluja jadem karmiac dziecko i wiszac na kafe. Twoje dziecko bedzie nierozgarniete skoro jestes tak ograniczona!

Gość gość
Te karmione tanim Babydream przyszłości nie doczekają :P

Gość gość
fakt, wykryli skażenie i wycofują ze sprzedaży

Gość gość
Ciekawe, ile dzieci już zostało tym nakarmione.

Gość gość
Kto w ogóle kupuje mm w drogerii.

Gość gość
1/10. bo nie ma takiej gwarancji, poniewaz na zdrowie dzieci naklada sie bardzo wiele czynnikow. Co nie zmienia faktu, ze mleko matki jest zdecydowanie zdrowsze. Mysle ,ze jest to post wroga naturalnego karmienia, chce osmieszyc karmiace matki. w rezultacie osmiesza siebie.

Gość gość
Ja czuję się bardzo winna ze nie karmiłam piersią. Moje dziecko choruje bez przerwy i zawsze bardzo ciężko, mysle ze właśnie od tego. Róbcie wszystko żeby karmić piersią bo nigdy sobie nie wybaczycie.

Gość gość
Oczywiście! Poczytajcie nieuki Hafiję, najlepiej tę starą Hafiję- ta nowa wersja jest łafgodniejsza, stara wyzywała matki mm w najlepsze. Jeśli matka nie cycoli to znaczy, ze dziecka nie kocha. Mnie mama karmiła mm i do dziś jej tego wybaczyć nie mogę.

Gość gość
To prawda, ja żałuję, że nie namówiłam mamy, by karmiła mnie do 8 klasy szkoły podstawowej, mam traumę i chodzę z tego powodu na terapię

Gość gość
No ale MM to zarcie w proszku. Smieszy mnie to, ze sloiczki dla dzieci sa be, ale MM to cudo. :D Juz chociaz badzcie konsekwentne w swoich pogladach.

Gość gość
gość dziś Oczywiście! Poczytajcie nieuki Hafiję, najlepiej tę starą Hafiję- ta nowa wersja jest łafgodniejsza, stara wyzywała matki mm w najlepsze. Jeśli matka nie cycoli to znaczy, ze dziecka nie kocha. Mnie mama karmiła mm i do dziś jej tego wybaczyć nie mogę. x To jakiś naukowiec czy lekarz? ;) Bo jeśli nie. to czytanie wywodów kogoś, kto nie ma nic wspólnego z medycyną a się na medyczne tematy wypowiada mija się z celem.