Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci karmione mm beda w przyszlosci chorowite i do niczego..taki jest fakt

Polecane posty

Gość gość
Autorko to twoja matka z pewnością karmiła cię tonami mm, najgorszej jakości i to wyjaśnia twój poziom inteligencji, poniżej minimum.

Gość gość
chyba dzieci SZCZEPIONE będą w przyszlosci chorowite... a zapomniałam szczepione już cały czas chorują.

Gość gość
10.20 Hamują, blog nawiedzonej eko mamuśki i to chamicy, o czym świadczy język rzeczonej pani. Rzeczywiście wiarygodne źródło

Gość gość
Ja niestety nie karmiłam piersią swoich dzieci ( z przyczyn zdrowotnych ) ale więcej niz te karmione nie chorują . Wręcz bardzo mało chorują . To chyba kwestia tez innych czynników , genów np.

Gość gość
Jak śmiecie obrażać lepszych od siebie Hafija to mądra i wykształcona kobieta ma większą wiedzę niż pediatrzy i niedouczone położne to dzięki niej MILIONY polskich kobiet ma wiedzę na temat kp i karmi piersią Hafija ma rację będąć chamską dla matek butelkowych bo to leniwe krowy co nie powinny mieć dzieci nigdy nigdy. Hafija jest moją osobistą idolką chciałabym kiedyś mieć taką wiedzę na temat kp jak ona to moja bogini jesteście niegodni lizać jej buty ona zteszrą gardzi takimi matkami jak wy co dają butle zamiast cycusia precież cyc należy się dziecku jak psu micha tylko wyrodne matki nie karmią piersią.

Gość gość
Hafija na prezydenta! Wara mi od niej! Dzięki niej karmimy się z moją Amelką już 29 miesięcy i nie zamierzamy przestać. Nieistotny jest wygląd cysiów, najważniejsza funkcją jest dawanie mleczka a nie Jędrność i ładny wygląd. Jeśli jakaś matka tego nie rozumie to nie powinna mieć dzieci egoistka jedna. Cycusie są stworzone do karmienia bobaska niestety gołe baby bez godności z bilborodów robią swoje i potem mężowie oglądają p****le i chcą zebyśmy goliły nasze morelki.

Gość gość
15;32 15;36 Rozumiem, że obie panie byłyście karmione mm? Nie wiem kim jest ta cała Hafrima ale jeśli ma takie wielbicielki jak te panie to chyba nie świadczy o tej osobie zbyt dobrze...

Gość gość
gość dziś To rzeczywiście dziwne, jak mąż wymaga od ciebie, byś goliła morelki. Przecież ich skórka jest tak mięciutka i gładka, że tam nie ma co golić. Chyba, że chodzi ci o obieranie moreli- tu już według gustów osobistych, ale mi bardziej smakują morele ze skórką.

Gość gość
Właśnie nei zesraj się z tym swoim KP. Ja brałam silne leki po porodzie i nie mogłam karmić i założę się że moje dziecko jest zdrowsze niż Twoje.

Gość gość
Po co wdajecie sie w dyskusje z głupia i chamska babą, która sie smieje z waszego zacietrzewienia? O tym, ze karmienie naturalne jest lepsze od sztucznego i dlaczego , mozna poczytac w ogolnodostepnych opracowaniach naukowych, konkretnie,bez obelg i bzdurnej interpretacji.