Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_2018

Kocham 13 lat starszą kobietę

Polecane posty

Gość gość
Nie wchodzcie w związki z różnica wieku to chwilowe wiem bo właśnie taki staram się zakończyc nie warto. Nigdy w życiu nie spojrze na młodszego. Z czasem stajesz się matka dla partnera a on dla ciebie idiot. Nie da się i koniec! Ja mam 28 on 20 żałuję strasznie. Nie da się opisać jak bardzo zaluje

Gość gość
19 44 nie znaczy, ze każdy ma mieć takie doświadczenia jak ty, moze ale nie musi, kto nie spróbuje ten nie wie, lepiej płakać, bo nie wyszło niż żałować, że się nie spróbowało.

Gość gość
dziś No to nad czym sie zastanawiasz?Jestes mezczyzna to ty sie do niej odezwij,chcesz zeby kobieta za toba latala?

Gość gość
Ja byłam w związku z 13 lat młodszym. Moja jedyna miłość która po 3 latach związku zostawiła mnie bez wyjaśnienia. Nie polecam.

Gość gość
19.52 ile dokładnie mieliście lat?

Gość gosckk
Miałam podobną sytuację. Ja 34 on 20. Do niczego nie doszło, nie byliśmy i nie jesteśmy razem. Okazywaliśmy sobie zainteresowanie nie rozmawiając nawet ze sobą. Teraz żałuję że byłam wtedy taka niedostępna, zachowywałam się jakby mnie wogole nie interesowal. Widzimy się regularnie, pracujemy blisko siebie i mieszkamy w jednym mieście. Najgorsza była myśl co ludzie powiedzą. Teraz miałabym to gdzieś, to moje życie i moje decyzję. Zaryzykowałabym, bo najgorsza jest myśl że ominęło mnie coś ważnego. Tak więc autorze odwagi i do przodu.

Gość gość
Zboczeńcy.

Gość gość
Ty 25, ona 38 takie rzeczy się zdarzają, oboje jesteście dorośli więc te 13 lat to ani chore, ani zboczone itd. Z tym, że najczęściej jeśli już coś jest na rzeczy to po zauroczeniu jest romans, a potem z czasem to się kończy. Ale... zdarzają się wyjątki, już kiedyś o tym pisałam, matka mojej znajomej starsza o 14 lat od swojego faceta. Poznali się jak on miał 20 a ona 34, pobrali się , mają dwójke już dorosłych dzieci i żyją lepiej niż niejedno małżeństwo równolatków. Jak Ci na niej zależy i czułeś że ją też ciągnęło, to próbuj. Nie masz nic do stracenia. Powodzenia :)

Gość gość
Znowu ten zboczeniec założył temat.

Gość gość_2018
A co w tym zboczonego? Zboczeniec to lubi dzieci. My oboje jesteśmy dorośli.

Gość gość
kochaj to Twoj wybor a nie otoczenia:)

Gość gość_2018
Wiem tylko się zastanawiam od czego zacząć.. Dzisiaj mi się śniła i cały dzień o niej myślę

Gość gość
skoro się pokłociłeś jak pisałeś w startowym to od zgody i przeprosin:)

Gość gość
... a może tak .... zadzwoń do niej, albo napisz i zapytaj czy moglibyście się spotkać i pogadać, bo to dla Ciebie ważne. Jak się zgodzi daj jej na powitanie kwiatka i powiedz co Ci na sercu leży. Jak to mówią "wóz albo przewóz".

Gość gość
gość z 19.34 ma rację. Przecież dorośli ludzie mają prawo być ze sobą... Czy wiek naprawdę jest tu aż tak istotny?

Gość gość
Kiedy jest odwrotnie dziewczyny wyzywacie od mlodych siks, a facetow od starych zboczeńców. Baby zawsze maja swoje wymowki :D

Gość gość_2018
Właśnie odwrotność jest powszechnie akceptowana z taką różnicą wieku. A takie przypadki jak mój to już wielkie wzburzenie. Nie każda kobieta w tym wieku to przysłowiowa Grażyna.

Gość gość_2018
Dałbym jej 30 lat więc w oczy by się nie rzucało

Gość gość
Bo to zwiazek skazany na brak potomstwa, a jestesmy krajem katolickim gdzie slub bierze sie zeby zalozyc rodzine

Gość gość_2018
Dajcie już spokój z tym potomstwem, mnie do tego nie ciągnie i ją też.

Gość gość
Bo jesteś nieodpowiedzialny i szukasz drugiej mamusi, ktora sie toba zaopiekuje :P

Gość gość
ale o co Wam chodzi z tym potomstwem? dlaczego 38-letnia kobieta miałaby ich nie mieć?

Gość gość
gość dziś co ty za bzdury piszesz, że jak kobieta starsza o 13 lat to nie moga mieć dzieci. Czytaj wpis z 23:30 plus dam ci przykład mojego chrzestnego, on młodszy o 9 lat od swojej zony, mają 2 dzieci i nawet już wnuka. A żenili się prawie 30 lat temu, kiedy społeczeństwo było wyjątkowo konserwatywne. A jeśli chodzi o wiek kobiety to i 40+ rodzą dzieci. Pomijając fakt, że nie każda para chce czy musi mieć dzieci.

Gość gość_2018
No, ja się przy niej czułem jak rówieśnik. Nie jestem dziecinny.

Gość gość
Autorze a skąd wiesz na pewno, że za 2-3 lata nie zawinąłbyś się do laski w swoim wieku? Jak najbardziej kibicuję takim związkom jak Wasz, ale jestem zdania, że decyzja o wejściu w ten związek wymaga szczególnej dojrzałości. Skąd masz pewność, że jesteś na to gotów i że to nie jest chwilowe?

Gość gość_2018
Stąd że długo to trwa, nie przechodzi a na inne kobiety nie zwracam uwagi odkąd ją znam. Miałem przed nią jakieś zauroczenia ale szybko mijały

Gość gość
20.06 bo nie o lata chodzi tylko żeby nadawac na wspolnej fali, rozumiec się

Gość gość
20.30 dokładnie....