Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin M

Cos brakuje mi w zyciu

Polecane posty

Gość Marcin M

Dobry wieczor, sorry za moj prosty polski, ucze sie dopiero. Mam "problem" w swoim zyciu. Jestem facetym 24 lat mlody, mieszkam w duzem mieszkaniu z rodzicami. Ja mam "wszystko" co w moim wieku cokolwiek by chcial. Mam ladny samochod 535 BMW 2009, mam troche trudny zawod ale dobra wyplata kolo 7500 zl na reka. Moge 2, 3 lub 4 razy na urlop jechac lub male wyjazdi sie pozwolic. Umje duzo oczczedsac i tak dalej . Jestem zadowolone? Nie!!! Jestem w depresji, cos mi brakuje. Pilem duzo alkoholu. Teraz juz nie pije 18 dni i co sie zmienilo? Nic...z alkoholem jeszcze byla jeszcze jakas przyjemnosc a teraz nic. Narkotyki juz dawno nie ciagne...nie widze w tym sens. Nie mam dziewczyni...tez nie szukam...jestem trocha niesmialy ale mysle ze wygladam wmiary dobrze dlatego ze niekiedej dziewczyni mnie w klubi zagadajom. Wszystko mnie jakos nerwuje w tym zyciu...cos mi brakuje czuje sie jak lew w areszcie...nie umjie z siebie wejsc. Czuje ze mam wielki potencial ale jestem skrepowany. Czytam duzo ksiazek o rozwoju siebie i finanse i sukces. Wku*wja mnie te normalne zycie Pon-Sob zapie*dala* w pracy jak nowoczesny niewolnik. Dziekuje i Dobranoc -.-

Gość gość
zaxznij czytac religijne ksiązki,to znajdziesz sens i sie uspokoisz

Gość Marcin M
Czytam tez takie kziaski...jestem bardzo wierzacy...ale tez mi to nie pomaga.

Gość gość
No kolego jak ci takie księgi nie pomagają to pozostaje ci tylko egzorcysta :P