Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaaaka

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość klaaaka

Hej, czy bedąc w związkach z kobietami po jakimś czasie czuliście potrzebę odsunięcia się na jakiś czas? Tzn mimo, ze zalezalo Wam na partnerce, chcieliscie przystopowac ze spotkaniami, rzadziej dzwoniliscie, pisaliscie, ale po jakims czasie chcieliscie wrocic do ''regularnego'' kontaktu?

Gość klaaaka
No wiecie o co mi biega. Czy jeszcze wam staje?

Gość prawi 121
O COty pytasz ?

Gość gość
yyy... ktos wyzej sie podszyl. Tak kolezanko wyzej, mozesz sie wypowiedziec :D

Gość gość
Ja w ogóle nie wyobrażam sobie bycia pantoflarzem, dzwonienie ,sms-owanie z kobietą, dla mnie to jest chore i nie jest męskie, przepraszam ale to moje zdanie.

Gość gość
Tak, wiem o co ci chodzi. Ja tak mam. Dlatego, że jestem introwertykiem i potrzebuję trochę czasu dla siebie. My introwertycy jesteśmy bardzo skomplikowani. W samotności odpoczywamy i ładujemy baterie, ale na dłuższą metę wpadamy w melancholię, apatię, depresję. Potrzebujemy ludzi. Dlatego potrzebujemy związków. Z tym, że w związku jest sprawa o tyle trudna, że potrzebujemy też dużo przestrzeni w związku. Potrafimy bardzo mocno kochać, zabiegać, spędzać czas, a potem potrzebujemy się wycofać. Co jest różnie odbierane przez kobietę. Nie interesuję się, znudził się, ma kogoś na boku. Wiele razy słyszałem takie teksty wprost lub w sugestiach.

Gość gość
22:37 Ale mimo tego, po kilku dniach (moze nawet tygodniach) chcesz wrócić do tego co było wczesniej? Gdy juz ''odpoczniesz''? I jest to spowodowane tęsknotą?

a ja to nawet niewiem bo po pięciu miesiącach już byliśmy małżeństwem. Jakoś zaraz minie od tamtej pory 30 lat, a my w wracy jesteśmy kolegami, w domu małżeństwem, a w łóżku kochankami.

Gość gość
Arecki446 Pozazdrościć takiej relacji :)