Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są ogólnie silniejsze od mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Nawet jak bywają delikatniejsze i kruche fizycznie, to jednak wewnętrznie są silniejsze. I piszę to z pełnym przekonaniem i pełną świadomością jako mężczyzna co już przeżył trochę lat na Ziemi.

Gość gość
Co cię skłoniło do takiej refleksji w miejscu pełnym mizoginow i nienawiści do kobiet?

Gość Pener
Czy silniejsze to nie wiem :) Wiem natomiast, że zasługują na szacunek ;)

Gość gość
No to prawda. Nie raz mialem na imprezce laske a po balu do mnie na chacjende,lubuje sie w drobnych paniach i kazda z nich nie raz juz miala lzy w oczach bo musiala mi z pałą na sile jechac nawet i po 2-3godziny, (niebieska pigulka i koksik czynia cuda) tak wiec zgadzam sie i nie wiem skad maja w sobie takie poklady energii.

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Ja też tak uważam. Faceci dzisiaj w większosci to jakieś c***y, które boja się własnego cienia. W dzisiejszych czasach role sie odwróciły i to kobiety sa silne i niezalezne, a faceci zniewieściali :O

Gość gość
22:37 Co sklonilo? Wiele rzeczy. Poczawszy od malych dziewczynek. Juz w szkole wiadomo bylo ze dziewczynki sa bardziej solidne, sumienne i odpowiedzialne niz chlopcy. To sie przeklada pozniej w zyciu. Takie dziewczynki wyrastaja na odpowiedzialne kobiety w pracy, rownoczesnie oddane matki, opiekunki, mezatki i panie domu. Ciaza jest tez swietnym przykladem. Przecietny facet by umarl z bolu. Dla porownania: Mojej siostrze usunieto cztery CZTERY zeby madrosci za jednym zamachem. Za jednym zamachem! Bolalo, oczywiscie ze bolalo, ale po paru dniach juz wszystko wrocilo do normy. Mnie, usunieto jeden, tylko jeden. Przez pare dni umieralem z bolu, a przez kolejny miesiac jadlem tylko rozgotowane papki i kasze.

Gość prawi 121
przykladem prawdziwej kobiety jest Magdalena Gessler

Gość gość
Mnie też usunieto tylko jeden ząb mądrosci i przez tydzień żyłam na ketonalu, a zwolnienie lekarskie miałam na 3 tyg :O schudłam w tym czasie 5 kg Jestem kobieta :D

Gość prawi 121
czterech zebów nie usuwają ,bo za duzo krwi by było .,,. Za jenym razem mozna najwyzej 2 zebu usunąc

Gość prawi 121
a kobiety raczej nie sa silniejsze od nas facetów,.,. Po prostu maja latwiejsze zycie ,.,. Poza tym sa pozostawione pod ścianą,.., bo kobiety sa zalezne od ZUSU a facet może mnieć zus w 4 literach ., Bo i tak wiekszosc z nas umrze przed emeryturą ., Kobiety zyja dluzej

Gość gość
jak wiadomo podstawą zdrowia czyli też siły jest zaspokojenie seksualne, a przecież płeć kobieca ma dużo wygodniej w tej sferze