Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerost endometrium

Polecane posty

Gość gość

Jestem przed 40, mam ciągly przerost endometrium ok. 2 cm po miesiączce i odrastajacy pilip. Miałam juz histeroskopię z łyzeczkowaniem, niestety w krótkim czasie problem wraca. Nie mogę stosować hormonów, jestem po 2 cesarkach. Może ktos byl w podobnej sytuacji i stosowal alternatywne metody leczenia. Będę wdzięczna za radę.

Gość gość
usun macice. proste. i nie ma czegos takiego jak nie moge stosowac hormonow bo mialam dwie cesarki

Gość gość
2 cesarki to tylko informacja, a hormonów nie mogę stosowac ze względu na podwyższone u mnie ryzyko zakrzepicy. Macicy nie usuwa się profilaktycznie. Pytanie było o alternatywne metody leczenia, niechirurgiczne.

Gość gość
pewnie sam ci to lekarz zaproponuje

Gość gość
Czy ktos stosowal leki homeopatyczne z powodzeniem?

Gość gość
Uzywac wnetrznosci bede sobie dopiero wtedy jak wyczerpie wszystkie inne mozliwosci, poki co w wycinkach nie ma komorek nowotworowych ani stanu przedrakowego, nie mam tez absolutnie zadnych dolegliwosci bolowych, obfitych krwawien itp., cykle regularne, cytologia idealna. Sprobuje jeszcze medycyny niekonwencjonalnej. Haslo usun macice to wcale nie jest proste to nie usuniecie zeba I zawsze ostatecznosc.

Gość gość
Widze, ze nikt nic wiecej nie napisze. Rozpoczelam kilkumiesieczna kuracje lekami homeopatycznymi, o efektach poinformuje.

Gość gość
Co konkretnie bierzesz?

Gość gość
Mam całą listę leków przepisaną przez homeopatę nie będę podawała nazw bo są to leki dobrane indywidualnie biorąc pod uwagę całokształ, a nie pojedynczą dolegliwość.

Gość gość
Po 6 miesiącach naturalnych terapii jest bardzo duża poprawa i zabieg nie jest już konieczny. Najbardziej polecam zioła Klimuszki.