Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze was bo macie rodzicow

Polecane posty

Gość gość

A wasze dzieci dziadkow. Nienawidze tych tematow pojawiajacych sie przy okazji dnia babci ,dziadka , mamy . Nienawidze tych wszystkich staruchow , to niesprawiedliwe ze jeden zyje 90 lat att drugi o polowe krocej

Gość gość
Myślisz ,że tylko to jest niesprawiedliwe? Mnie niedawno zamordowano syna a moja wnuczka umiera na glejaka , myślisz ,że to jest sprawiedliwe? Najpierw pomyśl ile jest innych nieszczęść na świecie a potem nienawidź

Gość gość
Autorze , zło wraca , uważaj więc abyś w tej swojej samotności nie dostał tego czego innym zazdrościsz a mianowicie byś nie musiał w zupełnej samotności zyć 90 a może i więcej lat .

Gość gość
Nie ma takiej szansy ze dozyje 90 nie te geny, utredare jak moi kochanie rodzice, szybko, szkoda mi tylko moich dzieci

Gość gość
Umre mialo byc

Gość gość
Nie narzekaj na los , dziękuj Bogu że miałaś kochanych rodziców , może zbyt krótko żyli ale ich maiłaś a co mają powiedzieć dzieci w domach dziecka które nigdy nie zaznały miłości rodziców , które nie wiedzą co znaczy słowo MAMA ?

Gość gość
Geny? Nie bądź śmieszna. Mój tata zmarł gdy miał 52 lata, a jego mama w wieku 94 lat. Z kolei moja mama, ma 72 lata, a jej mama zmarła gdy miała 56. Geny nie mają tu nic do rzeczy

Gość gość
Są gorsze tragedie. Ja też rodziców nie mam ale taka kolej rzeczy.

Gość gość
Wyjatkowo podly i głupi post, niestety charakterystyczny dla czesci naszego spoleczenstwa ( "nic tak nie cieszy, jak cudze nieszczescie"). Wredne i destrukcyjne myslenie. Tez juz nie mam rodziców i cieszę sie, ze choc inni mają.