Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak to ugryźć

Polecane posty

Gość gość

Otóż tak chodzę na spotkania studenckie poznałem kilku ludzi bardzo fajnych, w tym jedną dziewczynę która wpadła mi w oko. Rozmawiałem z nią, bardzo sympatyczna. Pomyślałem że umówię się z nia kawę , napisać do niej. Czy zrobić to?

Gość gość
Jasne, umów się z nią

Gość gość
Zaproponuj kawę osobiście , pisanie do niej to niezbyt dobry pomysł. Pisząc do niej , wyjdziesz na niemotę . Jeśli dziewczyna ma juz kogoś to nie najwyżej nie podejmie zaproszenia ,

Gość gość
jestem dosyć w takich sprawach kiepski wolę napisać

Gość gość
nie nie ma nikogo wiem bo rozmawiałem z nią na żywo a jeśli rozmawiałem już z nią na żywo to wydaję mi się że mogę napisać do niej że zapraszam ją na kawę. Nie wiem człowieku co widzisz w tym złego, nie każdy ma odwagę podejść i zaproponować kawę . ty chyba najwyraźniej chcesz mi wmówić zebym nie próbował,

Gość gość
Jeżeli widzisz zainteresowanie także z jej strony, to próbuj. Jak nie widać "zielonego światła", to jeszcze odczekaj i zorientuj się lepiej w sytuacji.

Gość gość
co to znaczy zielonego światła.. może być ktoś szybszy ode mnie więc po co czekać no chyba że ty jesteś z tego rodzaju facetów co czekają a jak już jakiś inny znajdzie się w pobliżu i jest pozamiatane,.. to jeczycie na kafe jaki to życie jest podłe... soory.. na takie rzeczy się nie czeka

Gość gość
Napisałam byś zaprosił ją osobiście na kawę a ty odpowiadasz że jesteś w tych sprawach kieski , a tu potrafisz być strasznie przemądrzały , prosisz o rady a jak ktoś ci dobrze radzi to strzępisz jęzor . Zrób więc jak uważasz i nie szukaj tu pomocy .

Gość gość
no bo znam ludzi. np. ktoś mi nie tak dawno opowiadał że napisał do koleżanki z pracy czy nie wpadnie na kawę , no i sie zgodziła , wiec wiesz.. różnie to bywa

Gość Mało_stanowczy
Chodzisz na spotkania studenckie, a zachowujesz się jakbyś zaczynał gimnazjum. Zastanów się, czego chcesz. Jeśli chcesz się umówić z dziewczyną to rób tak, żeby to zadziałało, a nie tak, żeby mieć "odhaczone". I po co iść na kawę, skoro jak sam twierdzisz jesteś słaby w "tych sprawach" - będziesz do niej pisał z drugiej strony stolika?

Gość gość
widzie ze znawca wszelkich umysłów mnie zna na wylot,, skoro z nią rozmawiałem to znaczy że umiem rozmawiać, a zaprosić ją mogę na kawę tak czy inaczej nie ma to dla mnie wielkiej różnicy. I słany nie jestem w rozmawianiu, jak mnie znasz tak na wylot, słaby jestem w umawianiu się, bo po przyjacielsku mogę ale już głębiej nie. Zresztą to kogo ja to mówię, jak ty pewnie lepiej wiesz bo pozjadałeś wszelkie rozumy

Gość gość
Rany, ale ty koleś jesteś głupkowaty.