Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lubią jednak seksu tak jak faceci, moje przemyślenia

Polecane posty

"Masz się zachowywać tak aby wiedziała że - może dużo stracić, - szybko znajdą się chętne na jej miejsce, które lepiej się zaopiekuję twoimi potrzebami. " ----zwłaszcza kiedy kobieta jest w miarę zadbana, niezależna a ty podtatusiały z brzuszkiem, piwem i pilotem w ręku :))))

Gość gość
Kobietą nie da ci seksu- idziesz do innej lub na prostytutki. I ciekawie czy taka sytuacja "stworzy dla niej atmosfere". i ty myslisz, zę to dla kobiety strata jesli ona wie, ze jej facet jest kiepski w łozku, to niech idzie do innej lub na d****** niech one sie z nim męczą i udaja ze jest wszystko ok w nadziei na zarobek , albo i za darmo byle samotność zabić. Obawiam se że dla części zon znudzonych seksem z mężem to nawet fajna opcja, ma dziada z głowy i może sie zając czymś sensownym a nie rozpaczliwa próba udawania ze bawi ją stawianie miękkiego ptaka. Problemem jest tylko to jakby sie facet wyniósł na stałe do nowej baby, bo to niektóre mało zarabiajace zonki może uderzyć po kieszeni, a to przykre. Alenie przesadzajmy, ilu z was znajdzie taka desperatkę co by was brała na stałe...

Gość gość_j
gość dziś Jeżeli facet jest tak płytki, że bez seksu zaraz musi lecieć do prostytutki to nie warto go przy sobie trzymać. Niech s*******a jak najwcześniej. Tym bardziej, że brak seksu to tylko i wyłącznie jego wina. Tak dobrze zrozumiałeś. I to nie chodzi o karę. Tylko o to jakim jest kochankiem. Jak jest do doopy to nie ma za czym tęsknić. Jak jest świetny w tym co robi to nie można się doczekać kiedy np. goście już pojadą, czy dzieci pójdą spać. Były tu przykłady czekolady. Wytłumaczę Ci to na Twój mało rozwinięty mózg. Jest czekolada gorzka i mleczna. Gorzką zjesz od czasu do czasu, ale jak spróbujesz mlecznej, którą uwielbiasz najbardziej na świecie to będziesz łapki wyciągał co chwile po następną kostkę.

Gość gość
Kamuflują się bo przed ślubem seks na pstryknięcie był,loda robiła mi wszędzie raz po raz w tylną dziurkę też a pi ślubie lipa seks raz góra dwa razy w miesiącu a u mnie nie zmieniło się nic nie przytyłem dbam o siebie jak przed ślubem,pomagam sprzątam umiem gotować i to nie tylko u mnie tak jest bo moi kumple jak się spotkamy na piwie od czasu do czasu mówią to samo XXXXX a to ty może nie z kumplami a z żona porozmawiaj czemu jej sie nie chce i co mozecie poprawić. Porozmawiaj- taki odgłos paszczą, no wiesz chyba

Gość gość_j
matuzalem0325 dziś Napisz to jaśniej. Bo on i tak nie zrozumie Twojego przesłania :) :) :)

Gość gość
Widzę że panie to małżeństw a znają tylko z teorii. W dłuższym związku seks raz jest lepszy raz gorszy i to z obu stron. Kobiety też potrafią odwalić takie numery że ledwo ci stanie. Poza tym autor pisał że kobieta odmawia seksu z powodu kłótni czy sprzeczki więc umiejętności łóżkowe nie mają tu nic do rzeczy. Ą jeśli każdego płytkiej i faceta który nie może wytrzymać bez seksu....ble bo ble.....czyli każdego faceta. I

Gość gość
Ciekawe tylko dlaczego ten sam facet, ktory jest marnym kochankiem wedlug zony, jest swietny w lozku zdaniem kochanki? pierwsze zauroczenie tak działa, ja tez miałam kochanków z którymi mimo ze cos mi nie trybiło w seksie to w pierwszym okresie miałam ochotę na seks i bliskość nawet 3 razy dziennie (głownie w nadziei ze kiedyś zaskoczy), ale po ilus kiepskich razach dawałam sobie spokój i po prostu przestawało mi sie chcieć

Gość gość
Ehh, gdyby kobiety miały takie samo podejście do sexu jak my to życie o stokroć byłoby łatwiejsze:(

Gość gość
Ehh, gdyby kobiety miały takie samo podejście do sexu jak my to życie o stokroć byłoby łatwiejszesmutas.gif to jest ten problem- chcecie kobiety cnotliwej która dla was tylko w łozku zamienia siew dz,,,kę. A to zwykle albo albo- albo cnotliwa i mało kto i co ją w łozku z tych wszystkich kompleksów i presji potrafi wyzwolic, albo laska która jak facet może i chce wszędzie i z prawie kazdym , ale taka z kolei niedobra bo szmata puszczalska. Nie będziecie z kolegami żle mówić o swobodnych panienkach to więcej będzie się swobodnie w seksie zachowywac

Gość gość
Ehh, gdyby kobiety miały takie samo podejście do sexu jak my to życie o stokroć byłoby łatwiejszesmutas.gif a potem płacz bo nie wiesz czy dziecko twoje czy listonosza

Gość gość
Najlepsza jest taka która zawsze da bo taki jest obowiązek żony, nawet jak jej się nie chce. I takie są z resztą najczęściej występujące.

Gość gość
a potem płacz bo nie wiesz czy dziecko twoje czy listonosza xxx Gdyby było tak jak pisałem to, żaden facet by się nie decydował na dzieci i zakładanie rodziny, po co gdyby seks miał na wyciągnięcie ręki z każdą z którą by chciał. Więc i ojcostwo by się nie martwił.

Gość gość
15.23 czyli jednak dobrze ktoś ocenił- mentalny poziom gimbazy i tego jak niedojrzały chłopczyk wyobraza sobie idealny seks:D. spoko to taki wiek kiedy chce sie walić wszystko co tylko nie ucieka, a sperma oczy zalewa i jaja rozsadza:D Każdy chłopiec to przechodził w swoim wieku

Gość gość
gość dziś Ha ha to co mam kur.a z piwem na kanapie siedzieć i w nią pierdzieć.Wy to jesteście nieźle skręceni co bym nie zrobił i tak d**a z tyłu x Niestety taka prawda. Zawsze źle. Ja przez 3 lata byłem właśnie takim chooyem, miałem na nią kompletnie wyjepane, liczyło się tylko piwko, imprezy z kumplami i o zgrozo koleżankami i ogólnie balanga. Wpadałem do niej tylko na bzykanie i michę i jak już byłem, to gdy się nażarłem i spuściłem z krzyża, to miałem na nią wywalone, gapiłem się z piwem w tv i chooy mnie obchodziły jej problemy. O dziwo zawsze mnie luksusowo obsłużyła, pozycje jakie chciałem, zboczenia jakie chciałem, zawsze lodzik, a i w kakałko pozwalała często, a jaka kucharka, niebo w gębie. Oczywiście miałem ciągłe suszenie głowy, kłótnie, fochy, pretensje o moje zachowanie, ale zawsze dostawałem od niej co chciałem. Ale stała się pewna losowa rzecz, o której nie będę tu pisać, po której zmieniłem się o 180 stopni, skończyły się imprezki, piwko, gapienie w tv, zacząłem realnie się nią interesować, uczestniczyć w problemach, pomagać albo nawet wyręczać w praniu, sprzątaniu, gotowaniu. Kłótni praktycznie nie było, ale w sypialni coś gasło, nie było tak jak wcześniej, było grzeczniej, za grzecznie. Przeżyliśmy tak 1,5 roku po czym oznajmiła mi że odchodzi, bo brak jej emocji, a jest już w takim wieku, że jeszcze chce coś przeżyć ekscytującego. I weź tu traf za babami :O

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
I co, ilu musialas tak przetestowac, zeby zaczelo trybic? Czy moze dalej testujesz? Przeciez to wlasnie swiadczy o tym, ze to ty jestes kiepska w lozku. całych trzech kochanie, z czego jeden miał przedwczesny wytrysk , drugi kłopoty ze wzwodem (kwestie związane ze zdrowiem nie do przeskoczenia bez terapii, której nie chciał podjąć bo sie wstydził), a trzeci jest moim mężem od dawna- ten akurat ma wszystko sprawne i wie jak uzywać. Także pozdrawiam serdecznie:). A czy ja jestem kiepska.....no cóż ten pierwszy przez 3 lata prosił mnie żebym do niego wróciła , wieć chyba traumy nie ma:)

Gość gość
Kobietom do seksu sam k***s nie wystarczy. Widać jaki z ciebie znawca... Jesli się z tobą kłóci to znaczy że w tym okresie seks nie będzie sprawiał jej przyjemności bo jest na ciebie wściekła. Żal mi was czasami...