Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰598

rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰598

we wtorek pierwszy raz w 偶yciu id臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮. Mo偶ecie mi da膰 jakie艣 dobre rady i przede wszystkim powiedzie膰 o co mnie tam b臋d膮 pyta膰? Stanowisko referent ds administracyjnych w mopsie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰598
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
nikt mi nic nie doradzi? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶da rozmowa wygl膮da inaczej , wszystko zalezy od os贸b kwalifikuj膮cych wi臋c trudno cos podpowiedzie膰. W Mopsie raczej powinno by膰 spokojnie wi臋c sie nie denerwuj si臋 na zapas . Trzymam kciuki by g艂adko Ci posz艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
dzi臋ki za odpowied藕. Tylko si臋 zastanawiam czy b臋d膮 mnie pyta膰 np czy potrafi臋 robi膰 albo jak robi膰 rzeczy kt贸re wymieniono w ofercie pracy np sporz膮dzanie sprawozda艅. Ja o tym zupe艂nie nie mam poj臋cia bo nigdy tego nie robi艂am ale z drugiej strony w og艂oszeniu nie wymagali sta偶u pracy na takim stanowisku. Nie wiem o co tam mnie mog膮 pyta膰 i si臋 denerwuje bo nigdy nie by艂am na takiej rozmowie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie denerwuj si臋 , przecie偶 nikt nie jest wszechwiedz膮cy , czego艣 mo偶esz nie umie膰 ale powiedz 偶e szybko si臋 uczysz .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zapomnij 艂ap贸wki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak nie by艂a艣 nigdy na rozmowie, to w ramach treningu dobrze by艂by j膮 zasymulowa膰 z jakim艣 znajomym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mops to musisz ubra膰 sie skromnie, 偶adnych mini, dekoltow, wulgarnego makijazu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
jeszcze jedno pytanie mam, jak np zapytaj膮 mnie o co艣 czego nie wiem z jakiej艣 ustawy albo co艣 to od razu powiedzie膰 偶e nie wiem czy kombinowa膰 偶eby jednak co艣 odpowiedzie膰 ? Jak b臋dzie lepiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zazwyczaj na takich rozmowach pytaj膮 si臋 o wykszta艂cenie do艣wiadczenie komunikatywno艣膰 z innymi oraz dodatkowe szkolenia czy kursy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
tak czuj臋 偶e tylko g艂upka z siebie tam zrobi臋 :( ale z drugiej strony ju偶 wi臋cej tych ludzi nie zobacz臋 wi臋c nie ma si臋 chyba za bardzo co przejmowa膰. Co wiem to wiem, wcze艣niej nie pracowa艂am nigdy w takim miejscu co wida膰 wyra藕nie w moim cv, wi臋c wiedz膮 z kim maj膮 do czynienia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze cos beda pytac w jezyku angielskim albo z umiejetnosci excela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
go艣膰 dzi艣 a z exela to co np mog膮 zapyta膰? i co z tym kiedy nie b臋d臋 zna艂a odpowiedzi? od razu si臋 przyzna膰 z臋 nie wiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z excela nie b臋d膮 raczej pytac, mozliwe, 偶e dostaniesz zadanie do zrobienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
a co np ? wiem 偶e takie wr贸偶enie z kapelusza, bo nikt nie wie co tam b臋dzie ale nie chce wyj艣膰 na jak膮艣 ciemn膮 mas臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pisa艂o co wymagali na to stanowisko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
w wymaganiach niezb臋dnych by艂o tylko wykszta艂cenie 艣rednie, a w dodatkowych obs艂uga komputera, urz膮dze艅 biurowych, znajomo艣膰 kilku ustaw np o pomocy spo艂eczne, sumienno艣膰 i takie tam. Ustaw tych co by艂y wymienione to w zasadzie za bardzo nie znam, tylko kpa przerobi艂am i o pracownikach samorz膮dowych i troch臋 o pomocy spo艂ecznej, no i poczyta艂am o zasi艂kach. Czuj臋 偶e tam polegn臋 :( Denerwuj臋 si臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty sie nie nerwuj, bo peweni takich rozmow bedziesz miec w zyciu od groma i ciut ciut...eraz sie ludzi traktuje jak scierki. Pewnie widza, ze nie masz doswiadczenia, to mozna ci malo zaplacic. Po taniosci biora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
ja podejrzewam 偶e oni i tak ju偶 maj膮 kogo艣 swojego ale i tak si臋 stresuj臋 bo nie chc臋 wypa艣膰 na jak膮艣 idiotk臋 co nic nie wie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szukaj i tak dalej, nie nastawiaj sie tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
go艣膰 dzi艣 偶e co??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
teraz zobaczy艂am 偶e w komisji b臋d膮 4 osoby :( ze stresu chyba nic tam nie powiem :( mo偶e lepiej wcale tam nie p贸jd臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no lepiej nie id藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego ma nie i艣膰? przynajmniej b臋dziesz wiedzia艂a na czym takie co艣 polega, nawet je艣li pracy nie dostaniesz i nie wypadniesz najlepiej to na przyszlo艣膰 lepiej b臋dziesz mog艂a si臋 przygotowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰598
go艣膰 dzi艣 nie no wiadomo 偶e p贸jd臋, tylko si臋 boj臋 偶e nic nie b臋d臋 wiedzia艂a :(

Udost臋pnij ten post