Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babci

wakacje 2018

Polecane posty

Czy ktoś był w ośrodku wypoczynkowym BACHUS W CHMIELNIE,mam pytania

Gość luiza929
A nie chciałabyś skorzystać z jakiejś oferty zagranicznej. Ceny są czasami zbliżone do polskich, a wydaje mi się, że zagranica to dużo lepsze rozwiązanie. Polecam zerknąć Ci na oferty dostępne na stronie podrozeirejsy.pl, w tym roku rezerwuje wakacje w Hiszpanii z tej strony.

Gość TellIt
Ja wybieram się za granice w tym roku , ale równiez w Bieszczady jak co roku ;) Są to moje ulubione góry zaraz po Tatrach ;) Takie tajemnicze. I jak macie się gdziekolwiek zatrzymac to polecam Dom Gościnny Borsuczyna. Bardzo dogodny dojazd drogą asflatową.

Gość gość
lubię podróże ciekawe w zeszłym roku byłem w Czarnobylu z Aliena Tours a w tym wybieram się z tym samym biurem do Uzbekistanu. Wiem, że będzie świetnie, zobaczę niesamowite rzeczy takie jak cmentarzysko okrętów i będę nocować w jurtach nad brzegiem Jeziora Aralskiego

Gość kubsili
Ja w tym roku jadę z całą rodzinką do Turcji - ze względu na dzieciaki szukałam hotelu z atrakcjami dla dzieci, basenami i znalazłam fajną ofertę w Coral Travel. Sammo biuro ma dobrą renomę, więc będziemy spokojnie wypoczywać i też cenowo wyszło nam przystępnie jak na 5 osobową rodzinkę. Już nie możemy się doczekać dzieci już wariują i ja tak samo :D

Gość gość
W tym roku lecimy z tym samym biurem www.kostravel.pl ale teraz dorwaliśmy świetną rodzinną ofertę na Costa del Sol!

Gość groggi
ja wybieram się do Turcji. Wszystko już załatwione, mamy hotel jak z bajki, dzieci animatora, mnóstwo basenów. Będzie super. :) Lecimy z biura Coral Travel, znaleźliśmy tam super ceny wyjazdu

Gość eladdo

groggi my do Egiptu. A  w Turcji byliśmy w 2017 na wakacje. I wróciliśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci. Też byliśmy z coral travel, bo oni słyną z Turcji, mają dobre ceny i fajne oferty. Może za rtok lub dwa powtórzymy Turcję a an razie czas na Egipt. Lecimy z tego samego biura cvo w Turcji byliśmy, bo już sprawdzone i wszystko było w porządku