Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaXaxA

Mój chłopak ciągle się na mnie gapi...

Polecane posty

Gość AlicjaXaxA

Witam kafeterianki. Przyszłam tu bo muszę poskarżyć się na swojego chłopaka... Ciągle się na mnie PATRZY! Np. siedzimy i oglądamy film a on na mnie spogląda i się durno uśmiecha -. - Ostatnio ja siedze na telefonie na fejsie, zaczytalam się a potem patrzę... a on siedzi i się na mnie k*dwa gapi jakby nie miał co robić. Boże wkurza mnie on delikatnie mowiac. Ogląda się za mną, gdy mu gotuje obiad to siedzi przy stole i się patrzy... Już nie raz mówiłam mu " Nie patrz się na mnie", "Tam patrz", "Odwroć się" itp. On odwraca wzrok zmieszany. Wchodzimy ze sobą 3 lata ja mam 25 a on 27... Kocham go ale nie lubie gdy sie na mnie natarczywie gapi i to bez powodu! Gdyby cos powiedział ze na przykład jestem piękna czy cos ale on po prostu siedzi i bez słowa się na mnie patrzy... Planujemy dziecko, staramy się, wiem ze będzie dobrym ojcem bo jest spokojny cierpliwy wyrozumiały. Ale ten jego natarczywy wzrok jest straszny! On ma na imię Patryk. Ps to nie jest prowokacja mam prawdziwy problem :/ Co z tego ze mowie mu nie gap się na mnie czy patrz się tam, on nadal to samo! Pomozcie. Z Gory dzieki

Gość gość
patrzy sie bo cie kocha,moj robi tak samo i nie narzekam bo mi sie podoba jak sie tak gapi;)

Gość gość
Kurwa patrzył by sie na inne źle. Patrzy na Ciebie tez k***a źle. Dobrze się k***a czujesz? Po chuj sie przyp*****lasz do gościa? Nie wiem brakuje Ci emocji? A może powinien Ci wj***c raz na tydzień? Jak nie to ogarnij podp*****e księżniczko i przestań narzekać.

Gość gość
Pisz co chcesz ale prowo i to wyjątkowo głupie.