Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienić swoje zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Jak stać się osobą lubianą w wielu środowiskach, wygadaną i po prostu taką, o której można powiedzieć że jest fajna i dobra? Aktualnie ludzie mówią o mnie, że jestem zbyt grzeczna, poukładana i z kijem w d***e - gdy rozmawiam z kimś innym niż najbliższe osoby faktycznie od razu staję się strasznie spięta, nienaturalna, mam zmieniony głos i tylko przytakuję. Czuję, że wygląda to bardzo sztucznie. Rzucam czasem jakimś żartem ale często wywołuje to tylko zażenowanie więc robię to dość rzadko. Miałam wcześniej czas kiedy byłam dość pewna siebie, wiele osób mówiło mi że jestem praktycznie idealna w zachowaniu. Ale jakoś po czasie spadła moja pewność siebie, wraz z tym zmieniło się zachowanie, nie lubiłam tego zachowania i znów pewność siebie malała i tak w kółko. Co mam z tym zrobić?

Gość gość
Podniesc poczucie wlasnej wartosci i swoja asertywnosc jak mieszkasz w duzym miescie to mozesz znalezc jakies kursy

Gość gość
Dodam jeszcze, że jestem bardzo miła praktycznie dla wszystkich, nawet dla osób raczej mi obojętnych. To też wygląda bardzo sztucznie, chociaż robię to raczej szczerze. W ogóle w wielu rzeczach ostatnio przesadzam i obawiam się że próbując to zmienić stanę się z kolei bardzo wredna i zwyczajnie chamska...