Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calcum C w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Gin kazał mi pic wapno w wit c calcum ale dawkowania nie zalecił. Na opakowaniu pisze 1-2 tabletki i nie wiem 1 myślicie że wystarczy? Wcześniej inny gin kazał pić zwykle wapno 3x1

Gość gość
Zalecił wapno oczywiście z racji przeziębienia jestem w 5 miesiącu

Gość gość
Aha i jeszcze kazał pić tran mam gal 2x1 ale biorę tez witaminy wiec czy nie przesadze ? Oczywiście lekarza informowałam o wit. Powiedział ze jak nawet przez 3 tyg będę pić to nic się nie stanie

Gość gość
Nic ci nie bedzie to nie sa jakies inwazyjne leki ja niestety dostalam antybiotyk bo naturalne metody nic nie daly to jest gorsze:-(

Gość gość
16 20 jaki dostałaś antybiotyk i na co?

Gość gość
Duomox przede wszystkim na gardlo ale lekarz powiedzial ze powinien tez pomoc na zapalenie zatok ktore tez mnie meczy

Gość gość
Skoro lekarz tak kazał to nic się nie przejmuj wie co mówi leki lepsze niż infekcja. Ja zapalenie zatok miałam w grudniu i tez dostałam duomox. Dla pewności na drugi dzień poszłam do laryngologa to samo powodzial co rodzinny. Zaleciła jeszcze otrivin dla dzieci 3 dziennie. Rano plukac irigasinen ale przed tym psiukajak otrivin em jakieś 15 min i dopiero plucz . Bo ja raz myslalm ze mam drozny nos i okazało się ze mam jedną dziurkę zatkana i poszło w uszy ale na szczęście przeszło...