Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allbradora

Idealny szampon do włosów?

Polecane posty

Mam przetłuszczające się włosy, które muszę myć codziennie. Szukam szamponu, który sprawi, że będą one uniesione, sypkie i gładkie.

Gość gość
Najlepszy szampon a wypróbowałam chyba wszystkie jest szampon sebodern (można go kupić przez internet) jest przeciw łojotokowy, łagodzi podrażnienia i jest hiperalergiczny, dodam że jest to włoski szampon kosztuje w aptece 36 zl a w necie za 25 zł można kupić.

Gość gość
Mam ten sam problem i w zeszłym roku z powodu choroby nie mogłam myć zbyt często głowy i myć czymś "niedrażniącym". Lekarka doradziła mi zwykły szampon dla dzieci j&j. Jakie było moje zaskoczenie gdy włosy po nim były miękkie i puszyste. Teraz myję nim na zmianę z szamponem do włosów tłustych firmy fitomed. Szampon rewelacyjnie zmywa tłuszcz , podczas gdy inne sobie kiepsko radzą. Można go kupić w aptece za ok 10zł. Jest też odżywka którą się wciera w głowę. Trochę efekt dawało, ale przyznam,się że nie spotkałam niczego co by działało rewelacyjnie. Ja po umyciu głowy włosy lakieruję. Wtedy ten tłuszcz takszybko na nie przechodzi.

Gość gość
Joanna rzepa