Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oficjalne statystyki 2017 imiona

Polecane posty

Gość gość

pierwsza dziesiąstka chłopcy: Antoni Jakub Jan Szymon Franciszek Filip Aleksander Mikołaj Wojciech Kacper dziewczynki: Julia Zuzanna Zofia Lena Maja Hanna Amelia Alicja Maria Aleksandra

Gość gość
11-20 Adam Michał Marcel Stanisław Wiktor Piotr Igor Leon Nikodem Mateusz Oliwia Natalia Wiktoria Emilia Antonina Laura Pola Iga Anna Liliana

Gość gość
Ja mam z listopada 2017 Aleksandra:-)

Gość gość
21-30 Bartosz Maksymilian Miłosz Tymon Oliwier Alan Ignacy Tymoteusz Oskar Dawid Nadia Marcelina Gabriela Michalina Kornelia Nikola Helena Milena Martyna Jagoda

Gość gość
Czyli imiona moich dzieci są w pierwszej trzydziestce :D

Gość gość
czyli imiona moich dzieci są w pierwszej trzydziestce smiech.gif xxx niestety moich też ;((

Gość gość
31-40 Tomasz Dominik Karol Krzysztof Maciej Julian Fabian Hubert Natan Gabriel Karolina Agata Nina Magdalena Barbara Weronika Blanka Łucja Kaja Klara

Gość gość
41-50 Paweł Patryk Ksawery Kamil Bartłomiej Bruno Sebastian Krystian Borys Anastazja Kinga Nela Joanna Małgorzata Lilianna Paulina Sara Izabela Marta

Gość gość
50-60 Olaf Adrian Kajetan Kuba Artur Grzegorz Marcin Błażej Eryk Daniel Łukasz Matylda Katarzyna Aniela Róża Klaudia Ewa Eliza Patrycja Dominika Kalina

Gość gość
Ja dalam Olga. Mala Ola, dorosla Olga. U nas w miescie najpopularniejsze to maria i zofia i antek i aleksander.

Gość gość
Ewa, moim zdaniem bardzo ładne imię. Takie klasyczne i w którym kraju się nie znajdzie, będą potrafili je wymówić :P

Gość gość
O proszę, imiona moich dzieci w 40-60 najpopularniejszych, a kiedy je dawałam rodzina truła jak rzadko, że dziwaczne, że nikt takich nie daje, że z dzieci będą się wyśmiewać... fakt że mają mało imienników wśród rówieśników, ale widzę że to już nic dziwacznego.

Gość gość
Ja mam Dominike z 2017.

Gość gość
Moja corka (sam koniec 2016) ma na imię Dominika

Gość gość
do 21:02 jak by pisac Eva, to tak. jak piszesz Ewa, to niekoniecznie ... moja koleżankę w Stanach wielu ludzi nazywało "iła" jak czytali jej etykietkę z imieniem ... :O

Gość gość
Brajan m. 93

Gość gość
Dżesika m. 252 - 15 nadan

Gość gość
jak by pisac Eva, to tak. jak piszesz Ewa, to niekoniecznie ... moja koleżankę w Stanach wielu ludzi nazywało "iła" jak czytali jej etykietkę z imieniem x bo jest inna wymowa imienia, ale tam również funkcjonuje