Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Monkrotka

Wybór Liceum Technikum Kraków

Polecane posty

Wiem, że pewnie było już dużo takich wątków, ale nie znalazłam odpowiedniego dla siebie. Jestem w 3 gimnazjum i niedługo czeka mnie wybór szkoły. Uczę się dobrze, mam w miarę wysoką średnią. Przewiduję, że będę mieć około 170 - 180 pkt., choć nie wiem dokładnie. Bardzo dobrze radzę sobie z matematyką. Z fizyką też nie jest źle. Moim wstępnym planem na zawód jest programowanie. Brałam udział w konkursach z programem do programowania (takim jakby dla dzieci) i całkiem dobrze sobie w nim radzę. Więc myślałam albo nad liceum z profilem mat-fiz-inf, albo technikum informatyczne (może Łączności?). Zastanawiałam się nad II lo i VIII lo. Nie jestem zdecydowana, bo chciałabym dobry poziom, ale nie aż za dobry jaki jest np. w V lo. No i chciałabym poznać fajnych ludzi. Martwi mnie też mała ilość dziewczyn na kierunkach technicznych. Wiem, że liceum bardziej przygotuję mnie do matury, ale technikum da bardziej wiedzę praktyczną. Co polecacie? Może byliście w jakiejś tej szkole i jakieś opinie? Byłabym bardzo wdzięczna :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować