Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wielka Brytania dlaczego nie wroce Nie tylko kasa.

Polecane posty

Gość gość

Czesc ! Dlaczego nie wroce do PL juz nigdy chociaz moge korzystac z lotnisk i jestem niekarany obecnie. Policja w Anglii , jesli robisz male przewinienia , jak nasikasz w parku , wypijesz piwo , wyrzucisz papierek , ( czy inne osoby ja nie uzywam narkotykow - lecz znajomy z pracy mi podsumowal , ze tutaj wszyscy handluja islamisci na rogach ulic , a wysylaja smsy do ludzi nawet jak dlugo nic nie kupujesz to dalej idzie reklama co maja i za ile , umawiajac sie odbieraja telefon nawet nie pytaja kto i od kogo ), przechodzisz byle gdzie i mandatu nie dostaniesz. Za to jak cos zrobisz komus , pobijesz , masz noz , zabijesz , czy zg****isz to policja Cie jeszcze gorzej potraktuje niz w PL , lecz jak masz samochod to strasznie mecza za predkosc****arkingi , lecz oni olewaja sytuacje jak nie przeszkadza nic nikomu. Oczywiscie pierwszym powodem jest 6000PLN za 80h pracy w Radzie Miasta... Emeryture po 11 latach pracy przynosza w wieku emerytalnym 4x w miesiacu co raz w Polsce , do tego placa za mieszkania bezrobotnym (+80£ na jedzenie - chodza do noclegowni jesc za free) , emerytom splacaja mieszkania wynajmy / raty , co kto tam ma. + 60 leki za free , jak lek kosztuje milion. tutaj jak czegos brakuje w szpitalu albo ktos ma problem , to Rada miasta dostaje telefon ze szpitala , Council z koryta £££ podaje i nie wazne ile brakuje kasa z systemu leci , a koryto placi... Politycy nie kradna pieniedzy podatnikow... Kiedy tak bedzie w POLSCE...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować