Gość gość Napisano Styczeń 19, 2018 Czesc ! Dlaczego nie wroce do PL juz nigdy chociaz moge korzystac z lotnisk i jestem niekarany obecnie. Policja w Anglii , jesli robisz male przewinienia , jak nasikasz w parku , wypijesz piwo , wyrzucisz papierek , ( czy inne osoby ja nie uzywam narkotykow - lecz znajomy z pracy mi podsumowal , ze tutaj wszyscy handluja islamisci na rogach ulic , a wysylaja smsy do ludzi nawet jak dlugo nic nie kupujesz to dalej idzie reklama co maja i za ile , umawiajac sie odbieraja telefon nawet nie pytaja kto i od kogo ), przechodzisz byle gdzie i mandatu nie dostaniesz. Za to jak cos zrobisz komus , pobijesz , masz noz , zabijesz , czy zg****isz to policja Cie jeszcze gorzej potraktuje niz w PL , lecz jak masz samochod to strasznie mecza za predkosc****arkingi , lecz oni olewaja sytuacje jak nie przeszkadza nic nikomu. Oczywiscie pierwszym powodem jest 6000PLN za 80h pracy w Radzie Miasta... Emeryture po 11 latach pracy przynosza w wieku emerytalnym 4x w miesiacu co raz w Polsce , do tego placa za mieszkania bezrobotnym (+80£ na jedzenie - chodza do noclegowni jesc za free) , emerytom splacaja mieszkania wynajmy / raty , co kto tam ma. + 60 leki za free , jak lek kosztuje milion. tutaj jak czegos brakuje w szpitalu albo ktos ma problem , to Rada miasta dostaje telefon ze szpitala , Council z koryta £££ podaje i nie wazne ile brakuje kasa z systemu leci , a koryto placi... Politycy nie kradna pieniedzy podatnikow... Kiedy tak bedzie w POLSCE... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach