Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkreconawborelioze

borelioza, moja prywatna walka

Polecane posty

Cześć! W związku z odrażającą niewiedzą środowiska lekarskiego na temat dolegliwości jakie daje borelioza, a także braku świadomości o możliwościach leczenia, postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami na blogu. Choruję na boreliozę prawdopodobnie od około 12 lat. Zdiagnozowana zostałam dopiero po zwalającym z nóg(dosłownie) ataku we wrześniu ubiegłego roku. W związku ze stopniem zainfekowania bakteriami Bb jak i koinfekcjami, łapię się czego mogę i wypróbowuję przeróżne metody. Wszystko co wypróbowałam, co uznaję za najbardziej skuteczne, będę opisywać na blogu. Póki co udało mi się stworzyć wpis o objawach. Zwłaszcza tych, o których się nie mówi, a pozwalają wykryć boreliozę, zanim ta zajmie cały organizm. Zapraszam do lektury. Jeśli macie wśród znajomych/rodziny osobę, która podejrzewa u siebie boreliozę, to koniecznie pokażcie jej te objawy. https://wkreconawborelioze.wordpress.com/…/objawy-boreliozy/ Kolejna notka będzie o interpretacji WB oraz ELISY. Zadziwiające jak wiele nieprawdziwych informacji krąży na forach o tych testach. Mam nadzieję, że choć trochę pomogę Wam w tej ciężkiej i żmudnej walce!