Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie z depresją umierają na życie...część pierwsza

Polecane posty

Gość gość

Liczę na szczere wyznania osób z zaburzeniami depresyjnymi

Gość gość
chodzi ci o czasowe obniżenie nastroju?

Gość gość
Raczej o dlugotrwale

Gość gość
to maja tsh 6,3

Gość gość
Ma to cos wspólnego z tsh ?

Gość gość
LUDZI z depresja zycie boli. To jak agonia. Mozg chce samounicestwienia.

Gość gość
Co ma tarczyca do tego?? Tu bardziej o wadliwą pracę hipokampa chodzi i o niski poziom serotoniny

Gość gość
Depresja - choroba duszy, diabeł się Wami interesuje. Życie to najpiękniejszy dar (przynajmniej tak powinno być) depresja czyli działania złego sprawiają,że odechciewa się żyć.

Gość gość
zla praca tarczycy - stany depresyjne. moja ma tylko 6,5 ml obietosci. malo..coraz mniej ;/

Gość gość
Stany podobne do depresyjnych ale łatwo wyleczalne poprzez leczenie tarczycy

Gość gość
gość dziś zla praca tarczycy - stany depresyjne. moja ma tylko 6,5 ml obietosci. malo..coraz mniej ;/ A da sie to jakos zwiększyć ? :(

Gość gość
Wiele artystów popełniło z tego powodu samobójstwo. Ostatnio Dolores O'Riordan

Gość gość
Depresja to wina tarczycy ?

Gość gość
Dolores jednak popełniła samobojstwo ? :( co sie wtedy dzieje z człowiekiem ?

Gość gość
nie k****a nie da sie barani glabie zwiekszysc objetosci organu , zwiekszac mozna se mase miesniowa, tluszczowa, stolca i penisa. tarczyca pochlaniana w procesie zapalnym hashimoto maleje niestety. yebal to pies

Gość gość
Mozna wyciac calkiem tarczyce i podawac hormony A ty palancie zamknij ten glupi ryj, zachowuj sie debilu

Gość gość
ty glabie a po co wycinac te 6 ml ktore nie maja zadnych guzów podejrzanych? leki i tak biore kilka lat to po co sie krajac a tak to ona cos jeszcze produkuje. poza tym chyba nie wiesz co to sa przytarczyce i tezyczka

Gość gość
Sam jesteś głąb debilu

Gość gość
Produkuje , chyba twoja glupote Zreszta po cholere tacy jak ty Tylko wyzywac potrafisz

Gość gość
Chłop wi co godo nie nazywajta go idioto!!!

Gość gość
Obfita miłość i a.doracja czynią was silniejszymi i spokojniejszymi I niedziela, 12 czerwca 2011 roku, godz. 19.00 I Moja umiłowana córko, Ł.aski otrzymane przez Moje dzieci podczas a.doracji e.ucharystycznej są potężne. Nie tylko dają wam Ł.aski do radzenia sobie z cierpieniem w życiu, ale także wzmacniają was w waszej miłości do Mnie, waszego oddanego i wiernego Zb.awiciela. Miłość, która rozlewa się nad dus.zami podczas a.doracji, dawana jest w obfitości. Dus.ze czują ten przypływ Moich Łask na tak wiele różnych sposobów. Pierwszy Dar to jest pokój w waszej dus.zy. Odczujecie to natychmiast po tym, jak zakończycie czas w ścisłej jedności ze Mną. I Tak wiele, wiele Moich dzieci odmawia sobie wielu Darów, które mam do ofiarowania podczas a.doracji, gdy spędzacie jedną godzinę waszego czasu przed Moją Obecnością na o.łtarzu. Podczas gdy k.atolicy zdają sobie sprawę z Mocy E.u.c.harystii, wielu nie uznaje znaczenia tego najważniejszego czasu ze Mną w k.ontemplacji. Po prostu ignorują ten Dar. To ich nudzi, gdy muszą spędzić ten dodatkowy czas ze Mną. I Ach, jeślibyście tylko wiedzieli, jak bardzo silnymi by ich to uczyniło. Ich lęki i zmartwienia zostałyby rozproszone, gdyby po prostu dotrzymali Mi towarzystwa w spokojnej, zażyłej refleksji. Gdyby Moje dzieci mogły zobaczyć Światło, jakie otacza ich dus.ze podczas tej szczególnej ś.w.i.ętej godziny, byłyby zdumione. I Dzieci, to podczas tej godziny stajecie się bardzo, bardzo bliscy Mnie. Wtedy wasz głos, wasze błagania, wasze przyrzeczenia miłości dla Mnie zostaną usłyszane. Wiele wspaniałych Ł.ask jest wam w tym czasie dawanych, dzieci, więc proszę, nie ignorujcie Moich błagań, abyście spędzali ten czas w Moim towarzystwie. I Odpłata uwolni was od zmartwień 😍 I Odpłata uczyni was wolnymi od zmartwień, lżejszymi na sercu, umyśle i dus.zy, i spokojniejszymi wewnętrznie. Gdy przyjmiecie Mnie podczas E.u.c.harystii, napełnię waszą du.s.zę. Ale gdy przyjdziecie do Mnie podczas a.doracji, ogarnę was do tego stopnia, że upusty Mojej miłosiernej Miłości nasycą wasz umysł, ciało i duszę. Poczujecie siłę, która przyniesie spokojne zaufanie, które będzie dla was trudne do zignorowania. I Przyjdźcie teraz do Mnie, dzieci. Potrzebuję waszego towarzystwa. Potrzebuję, abyście rozmawiali ze Mną, gdy Moja B.o.ska Obecność jest najsilniejsza. Kocham was i chcę przelać na was wszystkie Moje Łaski, tak byście mogli włączyć wasze d.u.sze do Mojego N.a.j.ś.więtszego Serca. I Wasz kochający Z.b.a.wiciel J.e.z.u.s C.h.r.y.s.t.u.s

Gość gość
ci ktorzy powoduja depresje innych zdychaja tak samo

Gość gość
Wszyscy zdychają