Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjw

czy w siedlcach jest dużo kobiet 25 do 31 lat?

Polecane posty

Gość gośćjw

mam niedaleko rodzinę i mógłbym kupić w siedlcach kawalerkę Czy znalazłbym tam jakąs kobietę w wieku j,w? Czy np to za małe miasto albo wszystkie powyjeżdżaly do W-wy? Może jakas dziewczyna z siedlec sie wypowie albo facet, który widzi jak jest

Gość gość
Nie ma tam prawie żadnych kobiet w wymienionym przez Ciebie przedziale wiekowym. Rada miejska uchwaliła że wszystkie kobiety w tym wieku mają obowiązek opuścić miasto, zwolnione z niego są tylko obłożnie chore i upośledzone umysłowo w stopniu ciężkim

Gość gośćjw
widzę błyskotliwe poczucie humoru, i gdyby to kobieta napisała, uznałbym , że jest nawet troszkę intygująca :D

Gość gość
Mieszkanka Siedlec w wieku 25-31 lat ;-P

Gość gośćjw
Przeczuwałem, że pisze to właśnie adresatka niniejszego anonsu :) Jak Ci na imię? podaj pierwszą literę, a może zgadnę

Gość gość
Żartowałam, mieszkam kilkaset kilometrów od Siedlec i nie mieszczę się w widełkach wiekowych

Gość gośćjw
Ale imo wszystko przeczuwalem, że jesteś kobietą. Nawet z poczucia humoru można wyczytać światopogląd, emocje, intelekt i "to coś", co sprawia, że nie trzeba widzieć tej osoby, nawet nie wiadomo jak wygląda ale nie pozostaje nezauważona. Czy jestem bliski prawdy? No i powiedz jak Ci na imię, pierwszą literę...a może zgadnę

Gość gość
Nieźle masz gadane, piszę to bez złośliwości, nawet z pewnym uznaniem. Niestety/stety nie jestem zainteresowana, chociaż przyjemnie było przeczytać coś miłego :)

Gość gośćjw
Szczególnie jeśli to "coś miłego" jest bliskie prawdy. Mi rówież miło usłyszeć o sobie