Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się jakby mnie wykorzystał

Polecane posty

Gość gość

Cześć, nigdy nie pisała na takich stronach, ogólnie jestem osobą wierzącą i twardo stąpającą po ziemi, kochałam tylko raz i jak do tej pory tylko z byłym pieściliśmy się, całowaliśmy etc. ( mimo bycia 2,5 roku razem nie zgodziłam się na seks, bo chciałam z tym poczekać do ślubu). Jednakże od 2,5 lat jestem sama i wczoraj spotkałam kogoś, On bardzo nalegał na seks, jednakże się nie zgodziłam, ale pieściliśmy, robiłam mu dobrze ręką, całowaliśmy się ( jak na mnie robiliśmy bardzo dużo) Do seksu nie doszło, jak powiedziałam że nie będzie to się zmył, miał wrócić do mnie, bo mi obiecał że będziemy razem i zależy mu na czymś więcej, jednakże tak się nie stało :( Wiem, że nie powinnam tak robić na pierwszym spotkaniu, ale stało się :( Teraz zastanawiam się jak mam popatrzeć sobie w twarz czuje do siebie obrzydzenie, że tak zrobiłam i nie ogarnęłam że nic dla niego nie znaczę :( czuje się upokorzona i wykorzystana :( Jak mam sobie z tym poradzić? Dodam że jestem 2,5 roku sama i brakuje mi miłości i czułości :( Proszę pomóżcie mi!!!

Gość gość
daj foto to może coś zaradzimy