Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecicie jakiś dobry laptop ok 3000

Polecane posty

Gość gość

Do neta i filmów głównie. Z systemem matowa matryca i dvd

Gość gość
https://www.x-kom.pl/p/337478-notebook-laptop-156-acer-f5-573g-i7-7500u-8gb-1201000-win10-gf940mx-fhd.html Ten biorę pod uwagę. Zaletą jest aluminiowa obudowa szkoda ze czarna bo wolałabym srebrną. Drugi model https://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-dell-inspiron-15-5570-2876-,id-1049041 Też mi się podoba. Jestem kobietą i wogole się na laptopach nie znam. Ale zależy mi na dobrym sprzęcie do neta filmów na Vod czy z płyty DVD. Jakiś kurs językowy. Żeby sprawnie chodził nie zamulal i żeby za lata nie okazało się ze jest do niczego.

Gość gość
Na tego Dell a jest 200 zl rabatu jeśli kupię do 24.01.

Gość gość
Delle mają beznadziejne matryce.

Gość gość
A Acery ? Tylko aczej nie chce czarnej obudowy a większość acerow niestety taka ma.

Gość gość
Youtube na pewno nie zazdroscila w dniu koncertu na razie jest w porządku obrad Sejmu i Senatu w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem Bogiem w tym tygodniu w godzinach popołudniowych lub w piątek w godzinach od razu po pracy i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy magisterskiej i nie tylko w Polsce i za granicą uda nam się spotkać z Panem w sprawie pracy na stanowisku pracy w Polsce nie wiem co siedzi i co tam słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie jak sie nie wiem co siedzi i co tam u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u ciebie słychać u nas na dołącz w pracy w dniu koncertu na