Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samochód rodzinny

Polecane posty

Gość gość

Chcę kupić samochód rodzinny, ale nie wiem na jaki się zdecydować. Chcę, żeby nadawał się do jazdy po mieście, był pakowny i mało palił. Mam 2 dzieci, więc przydałby się jakiś suv, żeby było komfortowo jak dzieciaki podrosną.

Gość gość
suv to strasznie wielkei auto, może lepiej coś mniejszego np model 308 od peugeot? Wybierz się koniecznie do salonu i zobacz jaką mają ofertę podczas wietrzenia magazynów :D

Gość Kamilee Cekwał
Moim zdaniem warto postawić na Toyotę. Mają np. Auris TS z http://toyotawola.pl/pl/new/show/Toyota-Auris-TS-,311. Mamy właśnie od jakiegoś czasu i powiem szczerze, 4 osobowa rodzina na urlop spokojnie się mieści. Do tego jazda jest płynna, bezpieczna, spalanie niezaduże, wiec koszt utrzymania samochodu nie zwala z nóg.

Gość gość
suv albo jeszcze lepiej kombi. Kombiaki mają o wiele większy bagażnik, łatwiej się pomieścić z dwójką dzieciaków :) co do toyoty to faktycznie mogę Ci też polecić. Sami pół roku temu kupiliśmy toyotę w salonie carolina toyota wola i samochód prowadzi się mega :) auto jest ciche i zwinne