Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradza mnie żona

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, od jakiegos czasu domyslalem sie tego ale teraz mam dowody. Wiem z kim to robi, to znajomy znajomego, znam go od kilku lat. Zawsze wiedzialem ze Ona mu się podoba ale bylem przekonany ze nic z tego nie bedzie. A ten s*******n tak sie krecil i krecil, a to niby przypadkiem w sklepie sie spotykali to pomagal zakupy niesc itd.szkoda slow. Jakbym go dopadl to bym zabil c***a. Nie daruje mu tego. Jeszcze nie wiem jak ale mnie popamieta. Ja z zony nie zrezygnuje, jestesmy malzenstwem prawie 30 lat. Teraz to juz na wnuki czekamy. Ale jemu k***a nie daruje.

Gość gość
Nic mi nie zrobisz bo chronià mnie służby specjalne

Gość gość
O boze... Straszne . To jak z zony nie zrezegnujesz to po co opisujesz tu swoj problem? Jestem kobieta ale nie które to takie pustaki .!jak mozna czynić drugiej osobie takie rzeczy :(

Gość gość
Jakie rzeczy? :O Jeszcze nic mu nie zrobiłem ale wyrwę mu nogi z d**y i popamięta!

Gość gość
O boze... Straszne . To jak z zony nie zrezegnujesz to po co opisujesz tu swoj problem? Jestem kobieta ale nie które to takie pustaki .!jak mozna czynić drugiej osobie takie rzeczy :(

Gość gość
Można, można. Ja mam dwóch kochanków ogierów i męża ciapciaka, ale za to z ogromnym porożem ;-)

Gość gość
Zle zrozumiales nie chodzi tu o Ciebie czy o niego. Ale o Twoja zone !! Jak mogla zrobic takie cos jak tyle lat byliscie razem . az plakac sie chce...

Gość gość
Sorki, napisalas ze moja żona to pustak? Ty jesteś pustak. Napisalem ze to ten frajer jest winny.

Gość gość
Jest pustak jak *** . winy szukasz w nim haha a moze poszukaj jej w sobie ?

Gość gość
Rycz, mała, rycz. Płacz maleńka, płacz. Masz to u mnie od dziś.

Gość gość
1/10

Gość gość
Musiał wypełnić jakiś brak.. no nie wiem emocjonalny, zrozumienia, ewentualnie wypełnił niedosyty łóżkowe jak kobietka zdradza to niestety musisz liczyć się z tym że coś do Niego czuje nie masz po co mscic się na nim, gdyby nie chciała to by mu nie dała to nie gwałt

Gość gość
Rycz, mała, rycz. Płacz maleńka, płacz. Masz to u mnie od dziś.

Gość gość
Jakiej einy mam w sobie szukac? Kocham zone, pracuje, czy to za malo? Jakby ten chuj sie nie pojawil to by mnie nie zdradzala. A on krecil az wykrecil. Sam jest zonaty ale ma zone malo atrakcyjna. To pewnie dlatego. Ale czemu uparl sie na moja akurat, malo innych?

Gość gość
Słabe to prowo bardzo słabe

Gość gość
No cóż. To że kochasz żonę nie oznacza automatycznie, że ona też cię kocha. Pewnie uczucie już się wypaliło. A może jesteś kiepski w te klocki ? Uwierz mi, że jakby nie zdradziła cię z nim to na pewno z kimś innym. Jesteś tak samo pusty i naiwny jak te babsztyle na forum, które całą winą za zdradę obwiniają kochankę, a nie męża.

Gość gość
Jak suka nie da to pies nie weźmie .

Gość gość
Dała się omotać. Wypełnił jakąś pustkę w jej życiu. kochasz żonę i pracujesz....hm Czy to mało? a uważasz że dużo? medal za to chcesz? do tanga trzeba dwojga :)

Gość gość
Spotkali się w sklepie, on pomógł jej nieść zakupy... hm.. Powinieneś mu być wdzięczny za to, że pomógł Twojej żonie pustaku!

Gość gość
To, że kochasz żonę i pracujesz to trochę za mało. Pewnie jesteś do doopy w łóżku.

Gość gość
Głupek

Gość gość
Kazda zona zdradza dlatego lepiej testowac kobiete w nieskonczonosc

Gość gość
chłopie ty mu flaszkę powinieneś postawić że uświadomił cię z jaką coorfą pod jednym dachem mieszkasz.

Gość gość
Moja zona nie jest zadna k****. Takie rzeczy czasem się zdarzają, ludzie nadal żyją ze sobą. Obawiam sie tylko tego, ze Ona mogła się w Nim zakochać. To byloby dla mnie najgorsze.

Gość gość
Do autora. Chlopie moja tez ma jakiegpd *****cza i co z tego. On mi nic nie zawinil. Ja swego czasu mialem kilka na boku jak zona wolala sie dziecmi zajmowac, moge sobie znalezc znowu inna. Wisi mi to. Ja przynajmniej mam spokoj bo zonka dba o wszystko.

Gość gość
Też tak mam, żona nie chce od narodzin dziecka to mam to w doopie i stukam na boku. Już nawet nie zaczynam tego tematu, wisi mi to czy ma bolca na boku czy nie. Dzieci dorosną to spiertalam z tego "małżeństwa" i niech z pomarszczoną doopą lata za sponsorami żeby na starość z głodu nie zdechnąć

Gość gość
gość dziś cos w tym jest gdyby zona Cie kochala to bylaby wierna i nie dala sie omotac jakiemus gogusiowi :D

Gość gość
dziś bydlak z ciebie, cwel j****y nic wiecej

Gość gość
13:56 nastepny s******l

Gość gość
Przesiaduj***abochłop na damskim forum, i czeka na wielbicielki.