Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudzę się z tłustą żoną

Polecane posty

Gość gość
Przed ślubem ważyła ok. 60 kg. Była zadbana i zgrabna. Niestety po dzieciach zaczęła tyć. W dodatku ma cukrzycę. Obżera się niemiłosiernie. Lekarz karze się jej ruszać, ale ona nie chce. Niepotrzebnie przeszła na rentę. Może jakby chodziła do pracy to bardziej by o siebie dbała?

Gość gość
Skoro nawet gotuje Ci „od wielkiego dzwonu”, to rozwiedź się i znajdź odpowiednią.

Gość gość
wow, kobieta ma cukrzycę, duża nadwagę nie rusza sie, nie gotuje, nie trzyma diety. Czyli tak jej z tobą dobrze, że postanowiła popełnić samobójstwo

Gość gość
Już grubaski bronią twojej żony. Powinieneś ją zostawić i znaleźć sobie zadbaną, po co ci zdrada skoro i tak będziesz musiał wracać do żony? Zacznij nowe życie z prawdziwą kobietą

Gość gość
ale która kobieta weźmie sobie suchotnika, wiesz jak wygląda taki chudy facet?

Gość gość
Ona Cię zdradza ze mną Wiesiek z czestochowy

Gość gość
Co wy piep/rzycie. Facet ma 180 cm i 75 kg, a wy go od suchotników wyzywacie? Chyba znacie samych tłustych knurów. On jest szczupły, ale wcale nie jakiś przesadnie chudy.

Gość gość
To ja dymam twoją tłustą świnkę. Zenon z Kalisza

Gość gość
Hahaha facet 45 lat i waga 75 kg przy wzroście 180. Przecież to patyczak :D

Gość gość
Odezwała się locha

Gość gość
14.44 chłopcze, przez pół roku roooochałam faceta dokładnie o tych wymiarach jakie podał autor. Dokładnie go sobie pooglądałam nago. To jest facet chudy jak patyk i bez mięśni, w bicepsie to on ma tyle co normalny facet w nadgarstku. A mój był o 12 lat młodszy od autora, to przynajmniej ciało mu sie kości trzymało, a nie marszczyło jak stara ściera

Gość gość
Sam jesteś ku/rwo locha

Gość gość
Już się zbiegły lochy z wszystkich wątków. To baba może być tłusta, a facet nie może być chudy? Co to za pokręcona logika tłustych loch?

Gość gość
baba nie powinna być tłusta, tylko że facet też nie może wyglądać jak p**dryk. Miał frajer 48 lat na to zeby sobie chociaż mięśnie wyrobić. Sam o siebie nie dba a innym będzie wytykał wady w wyglądzie

Gość gość
Prowokacja jakiejś jeeppnietej gowniary, która nie ma bladego pojęcia ile waży 45 letni facet o wzroście 180 cm. Nudzi ci się młoda dziffko, bo jest weekend i żonaty nie odbiera telefonu od ciebie? Masz przesrane, przy drodze też nie staniesz, bo cię śnieg zasypie i będziesz wyglądać jak bałwan. :D

Gość gość
Pomyłka, facet 48 lat

Gość gość
A dlaczego mam stawać przy drodze? Ktoś się tu zaraz zatruje własnym jadem. Opisałem tylko moją sytuację życiową i zaraz jakieś tłuste, zdradzane żony się uaktywniły. Ja piszę tylko, że się ze swoją nudzę. Na razie jej jeszcze nie zdradziłem. Ale kto wie.......;-)

Gość gość
Watpię czy to prawda czy marna prowokacja 20paroletniej bezrobotnej mamusi ;)

Gość gość
jeśli to prawda to i tak prędzej czy później ją zdradzisz. W ogóle się zastanów czy chcesz z taką babą żyć. Rozumiem choroba - ale z tego, co piszesz to ona sobie tą chorobę zafundowała sama poprzez nadwagę, która spowodowała cukrzycę a na dodatek z renty, którą otrzymała z powodu własnego, zaniedbanego życia uczyniła sobie źródło dochodu na koszt podatników. Co innego gdyby dotknęła ją choroba pomimo starania się ale jeśli prawdą jest to, co mówisz z lenistwa jest chora

Gość Słoń że skrzydłami
Wiecie co pojechani jesteście wszyscy totalnie. Byłam szczupłą dupą jakich mało poznałam męża swojego urodziłam mu 2 dzieci i się roztylam, zachorowałam przy okazji...słyszałam Ty locho,tlusciochu,gruba świnio i to wszystko co tutaj mam okazję przeczytać i stało się on wyzywał a ja zarlam bez opamiętania 120 na wadze 3 zapasy na brzuchu i po dentce z każdej strony pleców zostawił mnie dla młodszej pięknej idealnej wręcz...i stało się poznałam mężczyznę , który zobaczył we mnie więcej niż opony;) Zaczęliśmy biegać dbać o siebie ale razem, chodziliśmy na siłownię, basen, zakochał się w słoniu bez chęci do życia ,a dziś ma motyla jak sam to określa jestem szczupłą szczęśliwa zdrowa i zakochana po uszy a mój jeszcze 4 lata temu "mąż" ma kolejnego słonia w domu ,który nie schudł po ciąży....kiedy się widujemy komplementuje mój wygląd mówiąc o nowej żonie słoń szkoda mi jej...bo w niej widzę siebie... Człowiek może wszystko pod warunkiem odpowiedniej motywacji mój mężczyzna dodał mi skrzydeł i uczynił szczęśliwą tego życzę Twojej cudownej żonie ...

Gość gość
A czy lochy wiedzą że; umięśniony warzy mniej niż utuczony dlatego się świnie tuczy o kg. Chodzi

Gość gość
baby żrą jak świnie a potem są słoniami, taką niestety TRZEBA zdradzić bo ma w du•pie męża

Gość jigfghcc
Jak można zdradzać kogoś z kim się nie sypia? To nie jest zdrada.

Gość gość
Obłąkana wyciągnęła swoje stare prowo :D

Gość gość
Powinienes ją ostrzec ze zaintetesujesz sie kims jesli nie bedzie seksu zadbania wyglądu, jak oleje mozesz zdradzac , tylko wyklucz jej depresje, pochodz kolo niej jak sie czuje co jej brakuje , jak oleje to nic z tego nie bedzie dla twoich pragnien

Gość gość
Myślę, że powinieneś z nią poważnie porozmawiać i postawić ultimatum - albo seks albo rozwód. Pewnie zgodzi się na seks, bo będzie się bała, że nie utrzyma się z renty i alimentów. Jednak z drugiej strony seks z kobietą która się do niego zmusza i leży jak kłoda nie należy do przyjemności. Właściwie to nie wiem po co ciągle tkwisz w tym związku jeśli od lat ze sobą nie sypiacie?

Gość gość
A czy zanim zachorowała był seks? Bo leki na cukrzycę (tak samo jak antydepresanty) powodują, że bardzo spada libido. I może to jest przyczyną?

Gość gość
No jakiś seks musiał być jeśli mają dwoje dzieci ;-) Ale może tylko dwa razy ;-)