Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudzę się z tłustą żoną

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem. Mam 48 lat. Moja żona (45 lat) jest tłusta i nudna. Jest na rencie. Całymi dniami ogląda seriale w TV i siedzi w internecie. Niekiedy z nudów ugotuje jakiś obiad. Najczęściej muszę zamawiać coś na wynos. Poza tym nic nie robi. Ma cukrzycę (30 kg nadwagi). Nie chce nic z tym robić. Od lat nie sypiamy ze sobą, bo ona nigdy nie ma ochoty, a poza tym mnie obrzydza. Ja dbam o formę. Mam fajne koleżanki w pracy. Myślicie, że powinienem ją zdradzić ?

Gość gość
Jeśli od lat tego nie robicie, to powinieneś ją zdradzić

Gość gość
Też tak myślę.

Gość gość
A ty jesteś przystojny?

Gość gość
A macie dzieci albo jakieś zobowiązania nie do przeskoczenia? Bo zdrada nic tu nie pomoże tylko dołożysz sobie stresów i wyrzutów sumienia. I tak po seksie z jakąś fajną laską będziesz wracał do żony i się z nią dalej nudził. Może po prostu zakończ ten związek i zacznij coś nowego, ekscytującego gdzie nie będziesz musiał się chować po krzakach.

Gość gość
Zdejmij jej majtki i powiedz że czas na anala skarbie.

Gość gość
Pewno sie utuczyla, bo ty ja obrzydzasz. Gdybys byl fajny i dobry w lozku to by o siebie dbala, bo chcialaby sie ci podobac i miec udany seks. A tak jest jak jest.

Gość gość
Mamy dwoje dzieci. Syn w szkole średniej, a córka w podstawówce. Brzydzę się żoną. Ona zresztą nigdy nie lubiła seksu. Chyba jednak znajdę sobie kochankę.

Gość gość
Tylko nie mnie bo ja tez nie lubie seksu

Gość gość
Jestem przeciętnym facetem, ale szczupłym. 180cm wzrostu i 75 kg wagi. Żona 170 cm i ok 110 kg wagi, Maciora po prostu.

Gość gość
Prowokacja. Mąz by tak nie napisał o żonie.

Gość gość
Wspolczuje zonie takiego buraka. Ja mam 156 wzrostu i 118 kg a maz mnie uwielbia i kocha .

Gość gość
Fuj :O

Gość gość
Mysle, ze powines dac kobiecie spokoj i wypi/erdalac od niej bo marnujesz jej zycie, znajdz sobie konowale jakies atrakcje np dzifki, hazard, lizanie pał gajom, anal z gejami, polykanie spermy, kur/wienie sie w burdelach, tam sie nie bedzie gowniarzu nudzil

Gość gość
Grube są sexi

Gość gość
do gościa z dziś 13:25. Jesteś pewna, że mąż cię uwielbia? Czy tylko mówi, że cię uwielbia, bo to istotna różnica.

Gość gość
Boze, obym nie znalazla takiego przyje/banego faceta jak ty na meza:O ty nie jestes mezczyznom tylko gow/nem, je/bac takich poje/bow jak ty

Gość gość
Oj ty biedna , biedna. On ma ta t€sta i nudna zonę ale i tak jej dla ciebie nie zostawi bo jesteś gorsza od niej , bo jesteś zwykła k...wa. Narzucasz mu się a i tak cie nie chce.

Gość gość
Twoja żona jest tłusta a ty jesteś głupi. Toja żona schudnie jak będzie chciała a ty głupim pozostaniesz.

Gość gość
No ja nie jestem mężczyznom tylko mężczyzną analfabetko.

Gość gość
On z tą tłustą żoną kocha się nocami a ty na drugi dzień liżesz mu pałę niemytą po seksie z żoną :D

Gość gość
W końcu udało się wywabić tę babę od krzaków ;-)

Gość gość
Pewnie zaraz odezwie się też ta co to niby przyłapała męża w łóżku z kochanką. Też już się tu udziela już od paru miesięcy ;-)

Gość gość
Tak napewno schludnie hahah wziąłeś maciore bez pasji to masz. Kobiety wymagają wzrostu, braku brzucha, ale jak chłopakowi wydaje się świnia to źle. Ja tam nie wierzę w miłość

Gość gość
upasła sie bo nie musi już sie starać o męża

Gość gość
chłopie, masz 180 cm i tylko 75 kg mój były tyle miał i był szkieletem, ani tyłka, ani biodra, rączki i nózki jak patyczki, mysłałam ze mi sie w łozku połamie w trakcie seksu, ogólnie w ubraniu lużnym to obleciał, ale nago to wygladał jak kij od szczotki z dzyndzlem gdzieś w połowie. nie polecam, bo to nic seksownego

Gość gość
Zony sie tucza gdy maja mezow do bani. Nie staraja sie o wyglad, zeby miec swiety spokoj.

Gość gość
To po co za mnie wyszła jak byłem taki kiepski w łóżku?

Gość gość
po co sie zeniles :P przed slubem tez taka byla ?

Gość gość
może łudziła sie ,ze sie czegoś nauczysz a tu d...., albo było jej smutno, ze koleżanki już maja facetów, a ona nie i z desperacji wzieła byle co byle było, a teraz sie załamuje, może myślała ze z wiekiem to chociaż jakieś mięśnie sobie wyrobisz a ty dalej chudy jak szczypiór i nie ma na czym oka zawiesić- a jeszcze z wiekiem bardziej zasuszony niż kiedyś. Nie woła na ciebie przypadkiem kabanos?