Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
A mnie ciekawi jedna rzecz ,żona napisała ,że mąż biedny misio ,,nie potrafił ,, ,,tego ,,przerwać ,, a on go uwiodla. Jak to nie potrafił przerwać ,zerwać,zmienić nr tel ,chamsko się odezwać itd. Serio jest zdolny do zdrady ale za dobre serce by odrzucić na stałe tamta kobietę?

Gość gość
A mnie w jej smsie do kochanki zdziwiło jedno : zarzuca jej że zrobiła świństwo kobiecie idąc z nim do łóżka ,ale że on poszedł.sie zabawić ,sex,zdradził to już nie świństwo . Dawno tak.jebnietej kobiety nie widziałem ,chorej ,jakiejś desperatka ,która uwierzy we chwilowa zmianę faceta

Gość gość
Serio nie potrafił zakończyć romansu ? Nie wierzę w brednie

Gość gość
Skoro on zdradza to autorka tez powinna sobie jebnac profil z fałszywym imieniem na różnych portalach, spotykać się z facetami. Piszą tu autorce, żeby zostawiła męża. Może być sama przez kilka lat. Zycie w pojedynkę jest takie „super” :D. Lepiej rozwiązać tak jak faceci, szukać nowej/ych, ale starej się nie pozbywać.

Gość gość
Dokładnie :)

Gość gość
Wybacz i nie smuc juz

Gość gość
I kto powiedział ,że zostawi kochankę,? x On, sam to powiedział, że nie chce znać ciebie i twojego bękarta :D

Gość gość
Oj ostatni wpis to wpis zdradzonej żony .Dość jadowity .

Gość gość
A co miał powiedziedxuec żonie ,że kocham to dziecko ,będę je odwiedzał i wspierał. Szlag by żonę trafił .

Gość gość
Gość 8.38 Nie , to wpis takiej jednej która wszędzie widzi kochanki z bękartami cudzych mężów w brzuchu . Jest tu od początku i każdy kto napisze słowo w obronie kochanki jest wg niej właśnie tą kochanką ;)

Gość gość
Zgadzam siem, ktokolwiek pisze zle o zonach , od razu jest jadowitą kochanką. A są tez osoby postronne.

Gość gość
Są dwa wyjścia. a) placi tylko alimenty na konto a jej i dziecka nie chce widywac(rzygam na te opcje) b) zostaje zżoną ale żona wie,kiedy do niej jedzie i do dziecka jawnie Widzicie inne wyjscie?

Gość gość
ja nie widzę innej opcji jak zostawić takiego k****arza co robi innej babie dziecko ale teraz świat się tak popietdolił nie ma już żadnych wartości ze są rozważane inne opcje i dzielenie się mężem z innymi kobietami świat oszalał

Gość gość
Najzabawniejsze a zarazem najsmutniejsze w tej historii jest to że poszkodowani są w zasadzie wszyscy poza tym co gnoju narobił.

Gość gość
W akcie urodzenia musi podać dane ojca . Może wpisać fikcyjne . Z tego co wiem to przy wniosku o rodzicielski urlop trzeba podac też akt urodzenia ???? Niestety jak ktoś zna gościa to opinia że dziecko z żonatym. No gość spieprzyl jej życie . Chyba że danych ona nie musi ujawniać w zakładzie pracy i odmówić pokazywania aktu urodzenia? Ktoś się zna?

Gość gość
Nie spotkała go żadna kara. Nic. Ja jestem w szoku.

Gość gość
ja jestem w szoku jak czytam cały czas ten temat :D zamiast go pogonić to ją zdradza i zrobił innej dziecko co to jest za małżeństwo i związek jeszcze żeby autorka razem z nim zastanawiała co zrobić żeby jego dziecko spadku nie dostało to jest śmiech na sali :D do czego ten świat zmierza ja bym mu walizki od razu za drzwi wywaliła i niech robi co chce mnie już nie interesuje co zrobi z dzieckiem i kochanką

Gość gość
4 raz ją zdradził ile jeszcze zrobionych dzieci po świecie mu wybaczy :D autorka tez jakaś p*****lnieta

Gość gość
autorka pewnie taka sama jak i on, taki mi się wniosek nasuwa bo żadna przyzwoita kobieta nie miałaby takich dylematów

Gość gość
O czterech razach ( a w zasadzie czterech kobietach ) to żona wie , a o liu nie wie ?

Gość gość
Też byś wybaczyła gdyby mąż ci zakomunikował że to była zabawa ,że ona jest nikim ,a ty zimno jesteś tą która kocha. I to z tobą chcę być,każda by zmiekla i czuła się lepszą odpowiadając tamtej ,stąd czuje się silna. I razem z nim będzie przeciwko tamtej ... Co za gnój z niego brak słów .

Gość gość
nie wybaczyłabym, jak się kocha to się nie zdradza. Głupie kobiety tylko tłumaczą facetów ze oni już tak mają, jak mu się w łóżku ze mną nie podoba to niech sobie znajdzie nową kobiete a zrobienie dziecka innej babie jest niewybaczalne i czegoś takiego się nie zamiata pod dywan

Gość gość
Gnój wie jak zrobić zonke by wybaczyła. Wszyscy tak robią

Gość gość
zmiękła to by tylko idiotka ale desperatek jest dużo co łykają jak pelikan tak jak autorka i taka będzie całe życie zdradzają frajerka i z metrowymi rogami zdechnie

Gość gość
Autorka wątku na z nim.przesrane ,na chwilę będzie ok a potem co .

Gość gość
Autorka ma przerąbane . Maz jej nie kocha ,sama pisała że też zaliczyli wpadkę. Żaden facet jak nie kocha ,długo tak nie wytrzyma ,udawajac miłość ,prędzej czy później zrobi kolejna przerwę dla innej

Gość gość
Oj autorko...twojemu mężowi na tobie nie zalezy.,Jemu zalezy na wygodnym życiu jakie juz ma, a nie stracie Ciebie. Teraz bedziesz sie dwoiła i troiła w seksie byleby nie poszedl do kolejnej, ty na chwile odpuscisz , przestaniesz sie starac i co.

Gość gość
Ja bym z tym nie mogła żyć już normalnie. Jesli oni potrafią obydwoje to są wyprani z uczuć. Po wpisach autorki - żony wcale mi jej nie zal,ze ją maż zdradzał i cierpiała. Kasa, kasa, kasa.

Gość gość
Winien jest mąż, ktory nie chce wcale isc z tego domu i robi wszystko by ona mu wybaczyła. On, on zabierał czas tamtej i rozkochał, a teraz ma w d***e. On zakpił z żony i tamtej Oj ja bym go urządziła,ale jego nic nie zaboli.

Gość gość
A on w myślach śmieje się i z żony i z tamtej drugiej.