Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
jeszcze się cieszy ze facet mówi z pogardą o kochance, głupszej baby niż autorka nie czytałam rozumem dorównuje kochankom z tematów o kochankach

Gość gość
widzi że ma głupią gęś w domu to i ją wali po rogach

Gość gość
Masz teraz okazje oskubac go do golej skory. PRZEPISZCIE WSZYSTKO NA CIEBIE, JESZCZE SIE Z NIM ROZWIEDZ I ZASKARZ O ALIMENTY, WTEDY nie zostanie mu wiele na alimenty na kochanke i jej dziecko. Jak ce kocha to i tak przy tobie bedzie z nedzy!

Gość gość
Skoro dwa lata było źle ,romansowal a teraz, się zmienił i jest do rany przyłóż to co się jej dziwicię ,wygnac miłego faceta . Czasami to nie głupota ,że ona wybacza ,a strach przed samotnością i wstydem przed ludźmi ,że jej się taki mąż trafi a inne szczesliwe. Woli udawać.

Gość gość
Anka kretynko piszesz ten donos do US? Bo my na ciebie tak

Gość gość
To jest prowokacja głupiej Anki porzuconej kochanki która w akcie rozpaczy wymyśliła 3 kochanki przed nią

Gość gość
Czytając wątek stwierdzam że ten mąż to kawał drania ,jedynie co go martwi w tej sytuacji to zmarnowane dodatkowe pieniądze na dziecko. Żona wybaczyła ...I dalej żyje z nim ,z tym który za nic ma tamto dziecko. I w d***e ma uczucia żony byleby wybaczyła .

Gość gość
A mnie bawi kiedy czytam, ze czytam, jako to autorka szczęśliwą teraz z mężem. Doprawdy można być szczęśliwą z babiarzem ? Przecież to najgorszy gatunek faceta na jakiego można trafić. Autorka nigdy nie będzie mogła być go pewna. Wyszumieć to się można w młodości, ale stary chłop z dwójka dzieci żeby używał takich argumentów ... Decydując się na życie z autorka tez przysięgał i to przed Bogiem i co ? Czy ktoś kto kocha to zdradza ? Ale stało się. Co z tego, ze teraz mówi z pogardą o kochance. A co mówił o zonie jak z tamta sypiał ? I ten strach, ze się zgłosi po kasę za 3 lata. To jest odpowiedzialność ? Przecież takie sprawy powinien załatwić z miejsca, polubownie, jak odpowiedzialny facet, ustalić wsparcie finansowe jakie da w przyszłości dziecku. Może kochanka jest zbyt ambitna, może uniosła się dumą ale jakim on jest człowiekiem ? Co powie kiedy za naście lat spotka się twarzą w twarz ze swoim dorosłym dzieckiem z tego romansu ? Autorko, po co pytasz, Ty już mu wybaczyłaś a teraz jedynie szukasz jakiś durnych wytłumaczeń.

Gość gość
i dlatego cwani faceci biorą takie naiwne łazie:) ja się nie dziwię sambym zdradzał w cholerę wiedąc że ona mi zawsze wybaczy

Gość gość
Myślę, ze on wrócił do zony nie z miłości ale ze strachu przed odpowiedzialnością i pogorszeniem sytuacji materialnej. Skoro autorka twierdzi, ze działka na której budowali dom należy do niej to on straciłby wszystko co w tą budowę wpakował i nie udowodniłby nawet swojego wkładu w sądzie bo większość dochodów ma na czarno czyli nieudokumentowanych. Z kochanka pewnie mieszkałby gdzieś katem i zaczynał od nowa, płacąc przy tym alimenty na dzieci z małżeństwa. Oboje są wyrachowani, ona najbardziej martwi się o spadek po nim a on o to czy za parę lat nie będzie płacił zaległych alimentów ...

Gość gość
A jaką ona ma pewność, że to jego dziecko? Żadnej. Zrób badania DNA

Gość gość
Czyli obydwoje materialisci. Szkoda aby dzieci .

Gość gość
Nikt nie będzie łożył na cudzego bachora. A ty na moje dziecko dasz kasę? Gdybyś ku/rwo wiedziała kto jest ojcem to już dawno poszłabyś do sądu a nie straszyła donosem do US

Gość gość
a może ta kochanka wcale nie jest w ciąży skoro twierdzi że nie chce pieniędzy. Może celowo powiedziała, że zaciążyła, bo liczyła na to, że facet się rozwiedzie. To stary numer porzuconych kochanek, nagle są w ciąży. Mąż autorki może nawet nie wiedzieć o kłamstwie kochanki, jeśli się z nią dawno nie widział. Przez telefon przecież ciąży nie widać.

Gość gość
Nie dawać żadnej kasy bez badań DNA, bo kochanki to oszustki.

Gość gość
Znam taką jedną qrwe co chciała wyłudzić kasę od żonatego. Straszyła go że pójdzie do jego żony, że złoży na niego donos do urzędu skarbowego, ale facet był nie ugięty, to qrwa porysowała mu samochód, wydzwaniała nocami na domowy telefon i się rozłączała oraz inne głupie numery, ale do sądu nigdy nie poszła.

Gość gość
No przecież autorka pisała, ze jest w 8 miesiącu i do tego blisko mieszkają to kłamstwo szybko by się wydało. A mężulek gdyby miał wątpliwości co do ojcostwa to nic by żonie nie mówił i jeszcze by po tamtej jechał. Dajcie już spokój kochance, przynajmniej ona jedna w tej historii ma ambicje, nie narzuca się facetowi i nic od niego nie chce. Tylko tych dwoje siebie wartych o majątek się trzęsie :D

Gość gość
No ona nawet tej żonie nic nie odpisała ..Pewno ja bajerowal i zostawił to co ma na niego najezdzac, wyklocac się o alimenty jak on nawet może do tego dziecka ani razu nie przyjedzie

Gość gość
Jak kochanka nie chce kasy to znaczy ze nie jest w ciąż z mężem autorki.

Gość gość
Nie przyjedzie, bo to nie jego dziecko

Gość gość
gość dziś Dlaczego ? Bywają ambitne kobiety, które w d maja takich facetów. Czasem i porzucone żony wolą same utrzymać siebie i dziecko niż czekać na łaskę takiego gnojka. Nie wszyscy są takimi materialistami jak autorka i jej żałosny mąż.

Gość gość
Dokladnie, w punkt!

Gość gość
Tylko szkoda tak popuscic gnojkowi ,wszystko mu się upiekło ,żona wybacza,tamta nie chce alimentów,masakra,niestety ale ja bym drania zalatwila.

Gość gość
Ja byk jednak nie popuscila ale chciałabym wiedzieć jak ja potraktował ,ci obiecywał i jak zerwał w jaki sposób . Jeśli jak cham to niestety ale w imię czego to dziecko ma mieć gorzej .Gdyby on jednak się starał mieć z nim kontakt ,odwiedzał to co innego ,można zrozumieć że ma dwójkę dzieci .

Gość gość
Smutna historia . Jestem też ciekawa jak to bo z tamtą dziewczyna ,jak się z nią rozstał ,czy z rozsądku ,może go kochała ale rodzina ..

Gość gość
Ale żyć trzeba dalej.oni razem ,ona z dzieckiem.

Gość gość
Nie chce mi sie wierzyc, zeby kochanka zrezygnowala z alimentow. Gdyby mi tak maz zrobil, oskubalabym go doszczetnie z kasy.

Gość gość
hahaha dobry koleś porooochał obie, nic nie zapłaci i jeszcze ta jego łania żona mu wybacza hehehe tylko sie uczyc od takiego:)

Gość gość
odzywają się te co facet je kopnął w dupę, tutaj facet był z inną ale kocha żoną i chcę z nią być a was kopnęli w dupęęę mocnooo macie teraz kompleks

Gość gość
gość dziś Jak facet kocha żonę to jej NIE ZDRADZA !!! I nie lata przez dwa lata za d.u.p.a.m.i jak mąż autorki.