Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Broni męża bo chce by został.

Gość gość
Ja jako żona tak bym wyśmiał a życie tej kobiety w ciąży ze nie wytrzymała by psychicznie,śmialabym się w twarz że chciałabyc z moim mężem a teraz sama panna z dzieckiem niegodna pierścionka,obrączki. Smak zemsty

Gość gość
Smak zemsty ...na kim. ? Na kobiecie? Ty jesteś tak głupi czy udajesz tylko ? A mezusia ...pogłaskać? Bidulek....zgwałciła go, siła zaciagnela do łóżka? Co za żenada.. Zemsta żony...kobiety kompletnie bez godności. Warci siebie oboje ..

Gość gość
Nie jęcz już. On nie chce ciebie szmato bez godności i honoru

Gość gość
Czytałam list żony do tamtej kobiety , jest na samym poczatku. Wyraznie napisala,ze mąż sie przyznał jak bylo, ze chciał ją tylko 'zaliczyć" a mimo to po takim wyznaniu "potrafilismy wyznac sobie miłość" NO ewidentnie na złość tej kobiecie a męzowi nic nie nawrzeszczała pewnie:) NIe ma co sie smia c z niej, ona boi sie zostac sama. Stad męża będzie broniła.

Gość gość
Ludzie ogólnie boją sie byc sami. Gdy partner bije, alkohol, poniża,nalezy odejść. Ale gdy sa tylko zgrzyty, para sie dogaduje to tak nagle...odejsc, zostać samemu, zaczynac od nowa po no 10 latach...nie przeraża was to? Wszyscy radzicie żonie: odejsdź, wywal, rozwod. Dla was to pikuś, a dla niej koniec świata.

Gość gość
Tez bym nie chciała bawić się w rozwód dając tamtej możliwość bycia z moim mężem .Nigdy w życiu

Gość gość
Takich rzeczy tak łatwo się nie wybacza. Ani za tydzień ani za miesiąc,rok. Nie wiem co zrobił pani mąż ale brawa dla niego .

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
Każdy boi się zostać sam.autirce z dwójką dzieci życzyłbym powodzenia w szukaniu miłości ,nie ma szans .

Gość gość
Pogonić dziada... I tyle w temacie.

Gość gość
Ale gnój z tego faceta

Gość gość
Tyle złamanych serc niepotrzebnie

Gość gość
Rozwód i niech płaci alimenty .Dasz radę bez alfonsa

Gość gość
Witam wszystkich. Czytałam wasze wypowiedzi ,te ze słowami ,że jestem głupia ,że naiwna ,że on będzie zdradzał. Te trzy poprzednie kobiety odkryłam przez jego smsy ,telefon. One twierdzą że był tylko flirt,zero spotkań ...Ta czwarta też niby ,ale jednak był sex i jest dziecko. Tego czy zdradził 4 razy czy raz tego już się nie dowiem nigdy. Byłam zła i wściekła ,że się z nią przespał i jeszcze jego dziecko . Ja jednak mam za dużo do stracenia ,14 lat małżeństwa,nowy dom przed nami niedługo,nowe życie . Rodzina to moje marzenie. A teraz takie coś. W głębi duszy wiem ,że mąż nie jest zły ,miał potrzeby których ja nie byłam w stanie zaspokoić ,ciężka zagrożona ciąża,połóg ,depresja potem oddalenie się i od 2 ciąży zaczęły się te kobiety na przestrzeni czasu dość długo

Gość gość
Ale tamtej kobiety nie cierpię i nic jej dobrego nie życzę,życzę jej problemów i zostania panna z dzieckiem do końca życia Taka kara powinna być .

Gość gość
ta kobieta co tu wypisuje ze na złość kochance by została z mężem to jest jakaś niedowartoścowana baba bez honoru. Ja bym na miejscu autorki miała większe pretensje do mojego męża niż obcej kobiety bo to on mi przysięgał wierność a nie jakaś lafirynda

Gość gość
nie byle jakim dzieckiem tylko twojego męża kretynko..

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Ten wątek skłania ku refleksjom. Np żona oskarża tamta że go uwiodla. Dorosły facet i daje się uwieść? Albo inaczej ,rozgrzesza męża bo przecież każdy facet lubi seks i przy lAdnej traci głowę. Ostateczna decyzja należy do kobiety. Tak więc żona ciągle obwinia te druga bo facet jak to facet ,poczuł chuc i tyle.

Gość gość
Tamta dziewczyna może popełniła jeden błąd może sobie życie jeszcze ułoży . A ty zono do końca życia w związku ale czy uważasz że taka sielanka potrwa wiecznie ??

Gość gość
Śmiać mi się chce bo tamta zostanie panna z dzieckiem taka zemsta żony ,ma prawo się z niej śmiać.

Gość gość
Autorka piszę jedno i to samo - wina wg niej jest w 100% po stronie kochanki , to ona jej biednego mężusia uwiodła , na pewno tamte trzy poprzednie tak samo zrobiły . Biedny mężuś jest nie winny , chodził sobie beztrosko po wsi a to te złe kobiety go na złą drogę sprowadziły ,żałosne .

Gość gość
Jako żona też bym się śmiała z tej drugiej ,że mój mąż do niej nie poszedł mimo dziecka,to już wystarczająca zemsta i powód do śmiechu z niej . Żona jest zawsze górą.

Gość gość
brak na ciebie komentarza niedowartościowana kretynko wyżej :D

Gość gość
tylko jakaś zakompleksiona koza brzydka może się pocieszać i czuć lepsza z powodu tego ze kochanka będzie sama dziecko męża wychowywać

Gość gość
ja bym od tego faceta odeszła od razu i niech robi co chce miałabym gdzieś to czy będzie z kochanką czy nie będzie chciał jej znać

Gość gość
na chuj mi taki mąż, niech sobie znajdzie inną idiotkę i niech sobie ją zdradza i robi dzieci po świecie. Mam swoją godność i nie będę się trzymać k****arza tylko po to żeby zrobić innej babie na złość. To jest upokorzenie ze własny mąż robi innej dziecko ale widzę ze wam to bez róznicy ze obca baba potomka waszego męża w brzuchu nosi bo to nie wasze

Gość gość
Mimo całej tej sytuacji żona jednak zwycieża jako kobieta. Oni nigdy nie odchodza. Rozwód, za dużo zmian i chaus, potępienie ze strony rodziny, strata znajomych. I żona wcale nie taka zła. Uwazam mimo to,ze żona w tym watku wygrała. Tamta w podobnym moze wieku, panna z dzieckiem i problemami. No ma pod górkę.

Gość gość
To nie żona w tym wątku wygrała a mąż , on jako jedyny wyszedł z tej całej sytuacji nie poszkodowany choć on ten cały syf narobił . Żona jest poszkodowana , kochanka jeszcze bardziej , najbardziej będą dzieci a mężuś zero konsekwencji . Pogra dobrą głowę rodziny przez jakiś czas i znajdzie następną do bzykania . A 1 sorry , nie on znajdzie tylko pewnie kolejna go ściągnie na złą drogę, przecież to nie jego wina .